Artikel: EX10062107

|

Modell: MSW-DCM-02

Rensmaskin med trumma - 390 W - 400 rpm - Ø 20 - 100 mm

7 390,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Kraftfull – 390 W kraftfull motor med 400 varv/min
  • Effektiv – 8 rensspiraler med en total längd på 18,4 m och en diameter på 16 mm
  • Kompatibel – för rör med en diameter på 20 - 100 mm
  • Tillbehör – 8 olika borrar, adaptermagasin för 8 mm-spiraler och handskar
  • Mobil – praktiskt handtag och stabila fötter

PRODUKTBESKRIVNING

Rengör rören med rensmaskinen från MSW

För att förhindra att olyckor uppstår bör du rengöra rören regelbundet. Du kan effektivt avlägsna föroreningar med rensmaskinen på trumma från MSW! Till och med för envisa beläggningar erbjuder enheten en optimal prestanda, som gör att du snabbt kan få igång flödet i dina rör igen. Använd de speciella borrarna för olika sorters blockeringar. Borrarna kan du byta ut i spiralens ände, med några få enkla steg.

Kraftfull och flexibel! Rensspiralen med 8 borrar

För en kraftfull rengöring av smutsiga rör använder du den starka 390 W-motorn, som flyttar spiralen i röret med 400 varv/min. Spiralen sätts i rörelse och stoppas igen med hjälp av en koppling. På så sätt behåller du alltid kontrollen över rengöringsprocessen med rensmaskinen. Avloppsrensaren, som består av totalt 8 spiralelement, monteras upp till en längd på 18.4 m. Vid behov kan du använda färre spiralelement, så att du individuellt anpassa längden till situationen i rören. Beroende på vilken sorts förorening det handlar om kan du välja mellan 8 borrhuvuden, så att spiralen kan ta sig fram på bästa sätt i röret.

Spiralen och borrarna har en diameter på 16 mm. Använd rengöringsverktyget för att ta bort smuts från rör med en diameter på 20 - 100 mm. Spiralernas material är optimalt utformat för arbete i våta miljöer och är både flexibelt och hållbart. För spiraler med 8 mm diameter (ingår inte i leveransen), kan du använda adaptermagasinet.

För att få till en målinriktad rengöring finns 8 olika borrhuvuden. Använd den raka borren för att utforska röret och upptäcka blockeringar. Använd trattborren för envis smuts. För fetter och flytande ämnen kan du använda bladborren. Använd det sågtandade skärhuvudet för att strimla och ta bort rötter och grenar. Om envisa avlagringar ska avlägsnas, fäst gaffelhuvudet i spiralens ände. Med hämtningsborren kan du dra upp trasiga borrar ur röret. Om röret är blockerat eller böjt kan klubborren vara bra att använda. Använd borrhuvudet med tvärblad för att avlägsna kemikalier eller hårdnade material.

Använd handtaget för att bekvämt ta med rensmaskinen till platsen där den ska användas och placera den säkert på sina ben. Du hittar även en hållare med en diameter på 46 cm där du kan förvara spiralerna. Detta ger dig en stor rörelsefrihet så att du kan att hitta ett så bra läge som möjligt i arbetet med avlopp och avloppssystem.

TEKNISKA DETALJER