(1) Recension

Artikel: EX10061202

|

Modell: MSW-RS-800

Rullbock - 60 till 97 cm - 800 kg

1 590,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Flexibel – höjdjusterbar från 60 till 97 cm
  • Motståndskraftig – rullbocken har en lastkapacitet på upp till 800 kg
  • Stabil – robust konstruktion gjord av hållbara material med en bred bas
  • Mobil – tack vare den kompakta konstruktionen och den låga vikten
  • Kombinerbar – kombineras med fördel med ytterligare rullstativ

PRODUKTBESKRIVNING

Den höjdjusterbara rullbocken förlänger arbetsbänken

Rullbocken MSW-RS-800 från MSW är en oumbärlig hjälp i verkstaden som stödjer dig i ditt dagliga arbete med stora arbetsstycken. Med hjälp av rullbocken kan du utöka arbetsytan när du arbetar med stora föremål, oavsett om det handlar om borrning eller arbete med rundsåg. Men även när du behöver lasta långsträckta föremål i till exempel en lastbil är rullstödet en ovärderlig hjälp.

Rullbocken som är det flexibla stödet på varje arbetsplats

Rullbocken kan justeras i höjd mellan 60 och 97 cm i några enkla steg. Detta innebär att du effektivt kan anpassa rullstödet till arbetsplatsens höjd för att kunna positionera arbetsstycken som väger upp till 800 kg utan att tippa. Eftersom stödytan på bocken består av en stålrulle, kan arbete på arbetsstycket som ligger på rullstödet utföras med minimalt motstånd. Bredare och tjockare föremål blir lättare att arbeta med och kan också placeras på den 39,5 mm breda rullen.

Med sin låga vikt kan rullstativet enkelt placeras på önskat avstånd från arbetsytan utan större ansträngning. För extra långa föremål eller tunga material rekommenderas det att använda flera bockar. Den stabila basen säkerställer nödvändig stabilitet så att rullstödet står stabilt även under hög belastning.

Rullbockens konstruktion av järn säkerställer inte bara den nödvändiga stabiliteten som krävs, utan kännetecknas också av en extra lång livslängd som gör rullstödet till en pålitlig hjälp i din verkstad i många år. Tack vare dess kompakta design kan rullbocken förvaras på ett platsbesparande sätt eller enkelt transporteras till nästa användningsplats.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

Agréablement surpris, bonne conception, le rouleau tourne sans résistance et sa concentricité est très correcte.