På rea

Artikel: EX10061807

|

Modell: MSW-DISC-900P

Slipskiva för kälsvetsslip - 5 st. - Ø 150 mm - Fleece

279,00 kr 369,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Praktisk – idealisk för svåråtkomliga områden på metallkonstruktioner
  • Högkvalitativ – tillverkad av högkvalitativt material
  • Enkel – lätt att byta ut
  • Universal – lämplig för kälsvetsslipar av olika märken
  • Omfattande – set med 5 st. polerskivor

PRODUKTBESKRIVNING

Slipskivor för kälsvetsslip gjorda av fleece i en uppsättning om 5 st.

Dessa slipskivor för kälsvetsslip i en uppsättning om 5 från MSW är speciellt designad för professionell användning inom metallbearbetning och är lämplig för användning med kälsvetsslipen MSW-FIL900S. Slipskivorna är idealiska för slipning och polering av olika metallytor, såsom rostfritt stål. Tack vare dess högkvalitativa utförande ger slipskivorna långsiktigt goda resultat.

Finjustering av metallbearbetning med en slipskiva för kälsvetsslip från MSW

En uppsättning med slipskivor för kälsvetsslip är ett idealiskt komplement till alla verkstäder där metall bearbetas professionellt. Slipskivorna är lämpliga för rengöring, slipning och polering av ytor på metallkonstruktioner som är särskilt svåra att komma åt, såsom räcken eller ledstänger. Slipskivorna uppnår optimala resultat tack vare enkel hantering och högkvalitativt utförande.

Eftersom slipskivorna är specialdesignade för kälsvetsslipar av märket MSW går det snabbt och enkelt att byta slipskivor. Men slipskivorna är också lämpliga för enheter av alla vanliga märken, som Metabo eller Flex, förutsatt att de har en hållare med en storlek på 25,44 mm (1").

TEKNISKA DETALJER