Artikel: EX10040586

|

Modell: PHYSA FR-11

Benstöd för fotvård - 24 x 22 cm - Grå

559,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Bekvämt – stor dyna med måtten 24 x 22 cm
  • Justerbart – höjden kan justeras från 470 - 670 mm
  • Stabilt – med 80 kg lastkapacitet
  • Lätt att rengöra – överdrag av konstläder (polyuretan)
  • Snyggt – modern och stilren design i grått

PRODUKTBESKRIVNING

Vackra fötter tack vare det höj- och sänkbara benstödet för fotvård

Gör det så bekvämt som möjligt för dina kunder, med physa. Benstödet för fotvård är bekvämt, praktiskt och stabilt på samma gång. Den skumfyllda dynan sitter stadigt fast på ett robust underrede av stål. Du kan justera benstödets höjd individuellt och på så sätt skapa en avslappnad atmosfär under fotbehandlingen.

Bekväm benpall för kosmetik, fotvård, nagelsalonger och tatueringsstudior

Benstödets kudde har måtten 24 x 22 cm. Det mjuka skummet av hög kvalitet är täckt med en elegant läderimitation. Detta innebär att kundens ben alltid ligger behagligt, även vid längre användning.

För att förenkla arbetet, dra nytta av den enkla höjdjusteringen. För att göra detta lossar du på skruven under stödet. Ställ därefter in den önskade höjden i ett intervall av 470 - 670 mm och dra åt skruvhuvudet igen för att fixera höjden.

Det slitstarka benstödet för fotvård kommer att följa med dig länge, även om du använder det dagligen. Det ser de högkvalitativa materialen som stål och läderimitation till. Pallen klarar en vikt på upp till 80 kg. Den halkfria gummibeläggningen på fötterna garanterar ett säkert och stabilt läge.

Benstödet är klätt i konstläder. Materialet, som är lätt att rengöra, hjälper till att göra arbetet hygieniskt. I kombination med den stilrena ramen ger det ett snyggt och elegant utseende. En perfekt blandning av modern design och professionell arbetsutrustning.

TEKNISKA DETALJER