Artikel: EX10040442

|

Modell: PHYSA MONTPELLIER BLUE

Energimassagestol - 130 kg - Blå

2 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Ergonomisk – optimal placering av sätet, benstöd och huvudstöd för ryggbehandlingar
  • Stabil – robust stålram som klarar en vikt på upp till 130 kg
  • Bekväm – urtagning i huvudstödet, tjock stoppning och bekväm PVC-klädsel
  • Lättskött – ytor som är lätta att rengöra och okänsliga för olja och vatten
  • Mobil – bärväska och låg vikt gör det enkelt att transportera massagestolen

PRODUKTBESKRIVNING

Den hopfällbara energimassagestolen från physa

Den hopfällbara energimassagestolen PHYSA MONTPELLIER BLUE är främst utformad för behandling av rygg eller nacke. Dess uppdelning är utformad så att kunden kan sitta med magen mot ryggstödet utan att behöva vrida sig i en onaturlig ställning. Energistolen kan enkelt fällas ihop och transporteras och lämpar sig därmed perfekt för mobil användning hos kunder, men passar självklart lika bra för användning i skönhetssalonger, massagekliniker eller tatueringsstudior.

Korrekt sittposition med en portabel massagestol för Massage & Wellness

Alla delar av den portabla massagestolen som sits, fotstöd, bröststöd eller huvudstöd säkerställer nödvändig stabilitet under en massage eller andra kosmetiska behandlingar. Armstödet främjar en lugn och bekväm hållning som inte tröttar ut kunden. Polstringen undviker obehagliga tryckpunkter och känns mjuk och bekväm mot kroppen, vilket garanterar en optimal sittkomfort.

Huvudstödet kan justeras i höjd mellan 1150-1350 mm och en lutningsvinkel på -90 - 45° och kan anpassas perfekt efter kunden. Tack vare urtagningen kan ansiktet bekvämt hållas helt rakt. Energimassagestolen har en klädsel av PVC, vilket innebär att den är extremt lättskött och okänslig för olja och vatten.

En energistol med maximal stabilitet

Den stabila, pulverlackerade stålramen kan klara en vikt på upp till 130 kg och säkerställer att energistolen står stadigt under användning. Dessutom ger den perfekt samordnade konstruktionen ytterligare stabilitet genom att fördela vikten jämnt på energimassagestolen. I hopfällt läge har den portabla massagestolen mycket kompakt form och kan enkelt bäras i den medföljande transportväskan.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR