Artikel: EX10040592

|

Modell: PHYSA DINAN WHITE

Hopfällbar massagebänk - Extra bred (70 cm) - Lutbart fotstöd - Bokträ - Vit

2 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Mobil – kan sättas upp på massagepraktiken eller hos kunden genom bara några få enkla steg
  • Stabil – ram av bokträ stöder upp till 227 kg
  • Lätt att rengöra – klädselöverdragen av PVC är vattentäta, smutsavvisande och lättrengjorda
  • Individuell – höjd och fotstöd kan justeras utefter kundens behov
  • Bekväm – med en bredd på 70 cm, klädselns tjocklek på 40 mm, armstöd och huvudstöd garanteras en komfort i alla lägen

PRODUKTBESKRIVNING

Det hopfällbara massagebordet för varierande användning

Oavsett om du vill skaffa fler massagebord efter behov eller om du vill kunna betjäna dina kunder hemma eller på kontoret, ger det hopfällbara massagebordet från physa ytterligare möjligheter att erbjuda massage eller andra kosmetiska behandlingar. Du transporterar massagebänken utan ansträngning, kan sätta ihop den på nolltid och uppnå nivån av komfort för massage och wellness som dina kunder förväntar sig.

Den mobila och stabila massagebänken med ett bekvämt material och en bredd på 70 cm

Massagebänken viks ihop som en praktisk resväska med handtag som du sedan bara behöver öppna för att ställa upp och använda bordet på plats. Ramen av massivt bokträ kan enkelt fällas ut och sitsen och ryggstödet utvecklas till en bekväm och klädd liggyta. Det är bara att fästa nackstöd, armstödet och hyllan på massagebänkens ram, så är du redo att påbörja en lugnande massage.

Den robusta ramen och massagebordets konstruktion har en belastningskapacitet på 227 kg, vilket gör att liggytan är lika bra lämpad för längre som kortare personer. För en bra och ryggvänlig arbetsställning kan du justera höjden på 620 - 870 mm säkert, med hjälp av skruvlåsen.

Den hopfällbara massagebänken för maximal avkoppling

Den 40 mm tjocka klädseln i vitt ger optimal liggkomfort som gör att dina kunder kan ligga bekvämt, även under längre behandlingar. Du kan ställa in fotstödet i olika vinklar mellan 15° och 50°. En nackkudde ger kunden en bekväm viloposition. Huvudstödet och ryggstödet har en borttagbar fördjupning, så att kunden också kan ligga bekvämt på mage.

Höljet är i sin robusta PVC-plast inte bara bekvämt, utan kan också rengöras ovanligt lätt med bara lite vatten. Även vid behandlingar där du använder oljor lämnar du inga märken på klädseln. Dessutom kan det slitstarka materialet grundligt desinficeras utan problem. Den hopfällbara massagebänken har plats för alla löstagbara delar och den medföljande väskan underlättar transporteringen.

TEKNISKA DETALJER