På rea

Artikel: EX10040121

|

Modell: PHYSA TERMOLI

Schamponeringsstol - 600 X 505 mm - Svart

9 099,00 kr 12 890,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • En solid bas, över vilken tvättstället är förbunden med stolen
  • Formstabil vaddering av förstklassigt skumgummi med eko-läder
  • Keramiktvättställ, kan vinklas 30°
  • Avlopp med en uttagbar sil och gummitätning
  • Elastisk duschslang, 47 cm lång
  • Modern, nobel design

PRODUKTBESKRIVNING

Förvandla kundens besök i hårsalongen till en uppskattad wellness-upplevelse med den bekväma schamponeringsstolen Termoli från Physa. Välbefinnandet ökar redan från första sekunden när kunden kan luta sig tillbaka och slappna av i en bekväm position för att få sitt hår tvättat och kanske en välbehövlig hårmassage därtill.

Den solida stålbasen är helt i svart och förbinder stilfullt tvättstället med frisörstolen. Handfatet och stolen kan anpassas till varandra till en mycket bekväm liggposition för kunden. Det 6 cm tjocka ryggstödet kan justeras till en bekväm och formstabil liggyta. Även tvättstället kan lutas i upp till 30° och anpassas optimalt till ryggstödets läge. Stoldynorna består av högkvalitativt skumgummi, klätt med eco-läder. De förkromade stolskarmarna kompletterar schamponeringsstolens moderna design. Karmarnas mjuka armstöd av läder är bekväma för kunden att vila armarna på.

Schamponeringsstolen Termoli erbjuder gott om plats för schamponering och hårtvätt - det är 50,5 cm brett och 60 cm djupt. Själva handfatet är tillverkat av lättskött keramik med en bekväm fördjupning för huvudet. Kanten där nacken ligger är täckt av behaglig silikon. Silikonöverdraget kan tas bort och rengöras. Tvättstället har en integrerad duschslang som kan dras ut när håret ska sköljas. Vattenstrålens kraft justeras snabbt och enkelt med en enhandsblandare, utan att temperaturen förändras. Vattnet inte kan rinna av oavsiktligt eftersom pluggen för bottenventilen är utrustad med en gummitätning. I avloppet finns en uttagbar sil som samlar upp hår och förhindrar att avloppet täpps igen.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner