(2) Recensioner

Artikel: EX10011493

|

Modell: RCWP-1500S

Elektrisk fruktkross - 1500 W - 2800 r/min - stor tratt

7 890,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Effektiv - hög verkningsgrad med 2800 rpm och max. 800 kg/h framställning
  • Kraftfull - fruktkrossen har en stark 1500 W motor och kan krossa kärnfrukt utan problem
  • Lång livslängd - den utbytbara skärskivan av rostfritt stål och höljet av aluminium garanterar långvarigt bruk
  • Enkel - med den extra stora tratten är det okomplicerat att fylla på stora mängder frukt under kort tid
  • Säker - gummifötterna stabiliserar maskinen och minskar vibrationer; en integrerad säkerhetsbrytare säkerställer ytterligare säkerhet

PRODUKTBESKRIVNING

En kraftfull fruktkross som krossar upp till 800 kg kärnfrukt på bara en timme

Med den elektriska fruktkrossen RCWP-1500S ur Royal Caterings sortiment av restaurangutrustning kan du krossa och förbereda stora mängder frukt för att därefter utvinna egentillverkad fruktsaft med en fruktpress. I vår shop under kategorin "Köksutrustning" hittar du ett urval av de fruktpressar som behövs för detta.

Den högkvalitativa fruktkrossen övertygar inte bara med teknisk data

Fruktkrossens kraftfulla motor har en effekt på 1500 W och 2800 r/min. Med dessa värden och tack vare den extra stora XXL-tratten där frukten fylls på klarar fruktkrossen att krossa upp till 800 kg frukt i timmen. En fördel: med denna kross behöver du inte längre urkärna många sorters frukt längre - endast ur stenfrukt (persika, körsbär, nektarin, aprikos, plommon, mirabell m.m.) bör kärnan rensas bort innan den bearbetas.

Fruktkrossen är tillverkad av särskilt högkvalitativa material som ger den en lång livslängd. Höljet av aluminium är lätt men den står ändå stabilt och utan att vibrera på de halksäkra gummifötterna. Skärskivan är tillverkad av rostfritt stål, vilket gör den särskilt motståndskraftig mot rost och även mycket hygienisk på grund av den minimalt porösa ytan. Själva skärskivan kan enkelt monteras ut och ersättas vid behov. Den elektriska fruktkrossen är utformad med särskilt fokus på säkerhet. Avståndet mellan behållaren och skärskivan har utnyttjats maximalt och maskinen kan stängas av snabbt med en säkerhetsbrytare vid behov.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


3.0

Baserat på 2 recensioner

08.02.2023

Produit à la hauteur de mes attentes. La puissance permet un travail rapide

08.02.2023

Produit reçu mal emballé, bon protégé, et qui s'est révélé HS. Retour possible, mais compliqué... Remboursement lent (pas encore recu, 15 jours apres le renvoi de la machine)