Artikel: EX10012449

|

Modell: RCCC-58-BT

Kyldisk - 58 L - Royal Catering - 3 nivåer - Svart - Låsbar

6 490,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Rymlig – stor interiör med tre nivåer och 58 L volym
  • God översikt – inglasad monter och LED-belysning för optimal presentation
  • Färskt – temperaturintervall på 2–10 °C som är perfekt för att hålla en mängd olika livsmedel färska
  • Enkel – digital display för exakt temperaturinställning
  • Lätt att sköta – material som plast och glas som är lätta att rengöra

PRODUKTBESKRIVNING

God översikt med den perfekta kyldisken för kaféer, hotell och bistron

Med kyldisken RCCC-58-BT från Royal Catering, experterna på högkvalitativ restaurangutrustning, presenteras kakor, desserter, salladsskålar, frukt, smörgåsar eller kalla drycker på ett smakfullt och lockande sätt. Placera den inbjudande kyldisken bredvid betaldisken i ditt kafé, bistro eller vid buffén på hotellet och locka dina gäster med läckra kakor, pajer eller desserter.

Professionell kylmonter från Royal Catering

Du har gott om plats för kakor, smörgåsar, fruktsallad eller karaffer med milkshakes eller smoothies på tre nivåer. De två höjdjusterbara gallerhyllorna har måtten 38,5 x 32,5 och delar upp den 58 L stora interiören i kylmontern. Tack vare den inglasade kylmontern i härdat glas har dina kunder alltid god översikt över de läckra bakverken från alla håll.

Den integrerade LED-belysningen kastar ett behagligt och tilltalande ljus över den kylda maten så att gästerna kan se vilka delikatesser som erbjuds även i miljöer med låg belysning. Man kan enkelt fylla på och ta ut kakor och annat genom den låsbara dörren. Den digitalt justerbara termostaten reglerar temperaturen mellan 2–10 °C och säkerställer därmed optimal temperatur för de flesta typer av mat och dryck.

Den rymliga kyldisken är försedd med fyra gummifötter som säkerställer att disken står stabilt och skyddar också golvet från eventuella repor vid förflyttning. Kyldisken är tillverkad av material som plast och härdat glas som är mycket lätta att underhålla och därför hygieniska, vilket är extra viktigt inom gastronomi.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR