(1) Recension

Artikel: EX10012095

|

Modell: RC-FS_1

Ölbord-set - 3 delar - Royal Catering - 150 kg - Vit

1 799,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Flexibelt – hopfällbart och väderbeständigt ölbänk-set för många olika typer av evenemang, eller som sittplats i trädgården eller på balkongen
  • Tåligt – lastkapacitet på upp till 150 kg
  • Rymligt – bordet på 1130 x 680 x 730 mm erbjuder gott om plats för servering och bänkarna på 950 x 230 x 420 mm är bekväma att sitta på
  • Enkelt – okomplicerad uppställning eller hopvikning och lätt att förvara och transportera
  • Hållbart – tack vare den robusta och släta ytan av polyeten och robust stålram

PRODUKTBESKRIVNING

Flexibel, väderbeständig och robust hopfällbart ölbord-set för festen!

Ölbord-setet RC-FS_1 från Royal Catering kan ställas upp snabbt och erbjuder gott om plats för alla gäster på trädgårdsfesten, föreningsfesten eller bröllopet. Bordet och bänkarna i ölbord-setet tål en lastkapacitet på 150 kg vardera. Efter användning kan de rengöras och fällas ihop snabbt och ställas undan för att spara plats tills nästa fest.

Genomtänkt cateringutrustning för festen!

Bordet på 1130 x 680 x 730 mm erbjuder både en generös bordsyta och den idealiska höjden för att äta eller presentera rätter, och kompletteras med bänkarna på 950 x 230 x 420 mm. Den smidiga vikningsfunktionen möjliggör snabb hopvikning och enkel transport samt platsbesparande förvaring av ölbord-setet. Bänkarna är perfekt anpassade för att kunna förvaras under bordet. Tack vare den låga vikten passar ölbord-setet också perfekt för mobil användning.

Bordsskivan samt bänkarna är tillverkade av en speciell polyeten, som är extremt stabil och har hög motståndskraft mot syror, alkalier och kemikalier. Den extra släta ytstrukturen säkerställer snabb rengöring. Underredena är tillverkade av högkvalitativt stål, vilket ger en lastkapacitet på 150 kg vardera. Sist men inte minst övertygar den fällbara en med sin tidlösa vita design.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

Stabile Ausführung, die Kinder (8 und 11 J) können optimal Sitzen