Trustpilot
(4) recensioner

Popcornmaskin - set - retrodesign - svart

6 990,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX18000310

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leveranstid ca 2-5 arbetsdagar
Utmärkande egenskaper
  • Fjärrstyrd LED RGB-belysning med 16 färgar och många ljuseffekter
  • Effektiv - med 1600 W tillverkas upp till 6 kg popcorn i timmen
  • Inklusive tillbehör - mätbägare och skopa medföljer
  • Driftssäker - teflonbeläggning, omrörningssystem och överhettningsskydd
  • Alltid bekväm att använda tack vare innerbelysning
  • Ett blickfång - stora folkmängder, framför allt barn, lockas till popcornmaskinen
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.8

Baserat på 4 recensioner

Sortera efter :

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Germany

Bra kvalitet till ett bra pris!!!

Vi köpte maskinen till vårt företag för att glädja våra anställda och mässbesökare. Att sätta upp bilen tog 20 minuter. Sedan startades maskinen och efter rengöring producerades de första popcornen inom några minuter. För det första stresstestet deltog en grundskoleklass i 3:e klass. 5 laddningar pre-poppade och sedan 2 till när klassen kom. Sättet popcornen dyker upp ur grytan är en höjdpunkt. Plus den färgglada glödlampan med växlande läge. Färger och lägen kan justeras med en liten fjärrkontroll.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Denmark

Perfekt för mycket popcorn

Maskinen är superlätt att använda och lätt att rengöra efter användning.

Visa den ursprungliga recensionen

för 7 månader sedan Publicerad på Expondo United Kingdom

Popcornmaskin

Strålande maskin

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 dagar sedan Publicerad på Expondo Germany

faktiskt ganska bra

Maskinen är bra. Popcornen smakar gott. Strukturen är självförklarande och mycket korta schematiska instruktioner ingår. Jag märkte dock några negativa punkter: 1) Den medföljande måttbägaren läckte och är för stor. Det gör att den bara kan användas i begränsad omfattning, till exempel för att tillsätta socker, olja eller majs i grytan, eftersom det inte finns tillräckligt med utrymme i toppen. Jag köpte själv två mindre koppar, en för olja, en för socker. 0,5 poängs avdrag 2) Tyvärr var taket på maskinen inte riktigt fäst, jag kom senare överens med återförsäljaren - inget poängavdrag. 3) Den nedre luckan kan bara öppnas om de övre fönstren också öppnas - här vore t ex ytterligare förankring med magneter etc. en mycket bättre lösning. 4) När du väl fått kläm på det och inte har hungriga munnar att mätta hela tiden kan du fylla showroomet till viss del med 3-4 lass. Problemet är att den nedre klaffen bara hakar fast i botten - så så fort man vill stänga den igen så trycks den upp av popcornen varför den hakar av sig - superirriterande. -1 poängs avdrag. Obs: det annonseras att returfrakten tar 1 månad Jag vet inte om du måste betala returfrakten själv. Maskinen levererades till mig i 3 sektioner (nedre del, överdel, LED-lampa och fjärrkontroll kontroll), av vilka några var ganska stora och tunga. Om jag var tvungen att skicka tillbaka dessa till återförsäljaren i Polen på egen bekostnad, kan jag bespara mig besväret med att skicka tillbaka dem. Jag behöll maskinen och använde receptet ovan på exakt samma sätt (50g socker, 50ml olja, 1 jämn skopa majs). Rengöring är lite svårare, speciellt hörnen kan inte rengöras ordentligt. Grytan kan inte tas bort så lätt, så fort den är helt kall kan du inte få bort det knapriga. Slå bara på den igen och du är klar. Strömförbrukningen är cirka 1550W under belastning. Du hör ett litet relä när värmaren stängs av. Jag slängde den första lasten olja eftersom det luktade starkt trots att jag hade rengjort den innan. Allt som allt en fin leksak. Bilen är praktisk, men du kan också klara dig utan den. Jag har inte använt lysdioden och den ligger fortfarande kvar i förpackningen. Jag skulle inte rekommendera en enhet med mindre effekt, snarare mer effekt än de 1500/1600W som annonseras här.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter