Artikel: EX10011449

|

Modell: RCDI-4L

Såsdispenser - 2 pumpar - 2 x 2 l

1 699,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidig - två olika såser, som till exempel majonäs, dressing, senap eller ketchup, kan erbjudas parallellt i de två separata behållarna
  • Enkel - idealisk för självbetjäning genom pumpmekanismen
  • Exakt - varje pumptryck fördelar en lagom mängd sås
  • Hygienisk - höljet av rostfritt stål och innerbehållarna av polypropylen är lätta att rengöra
  • Lång livslängd - resistenta material och en robust konstruktion säkerställer bästa hållbarhet

PRODUKTBESKRIVNING

Mångsidig såsdispenser med två behållare och pumpdispenser

Såsdispendern RCDI-4L ur Royal Caterings sortiment av gatuköksutrustning kan nyttjas för många såser: ketchup, dressing, senap eller andra såser portioneras snabbt och rent. Den eleganta pumpstationen är enkel att handha och idealisk för självbetjäning i matsalar, storkök, snabbmatsrestauranger, caféer eller korvkiosker.

Perfekt portionerad sås tack vare såsdispensern av rostfritt stål

Såsdispensern, vars utsida består av ett snyggt hölje av rostfritt stål, har en lång livslängd och är speciellt utvecklad för restaurangbruk. Med denna robusta och hygieniska dispenser kan dina kunder förfina sina maträtter med dressing och dippsåser under många år framöver. Såsdispensern är försedd med två separata behållare och kan erbjuda två olika såser. Behållarna är tillverkade av hygienisk och hållbar polypropen. Varje behållare rymmer hela två liter - du har alltid fräscha såser på plats utan större ansträngning, eftersom de behöver fyllas på regelbundet men inte alltför ofta.

Såsen fördelas exakt och utan kladd genom pumptryck, vilket gör dispensern perfekt för självbetjäning. Kunderna kan välja sin favoritsås till pommes frites eller korv och själva portionera den i önskad mängd.

Det släta höljet av rostfritt stål rengörs enkelt med en fuktig trasa. Materialet är minimalt poröst så det är extremt hygieniskt och särskilt motståndskraftigt mot rost. Denna såsdispenser ser fräsch och hygienisk ut även efter långvarig användning tack vare det rostfria höljet. Såsbehållarna inuti är enkla att tas ut för att rengöras.

TEKNISKA DETALJER