Trustpilot
På rea
Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Värmearmatur - Mässing-optik - 17.5 x 17.5 x 25 cm - Royal Catering - stål - Höjdjusterbar

729,00 kr 797,15 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10012260

|

Modell: RC-SHSFL05

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. fredag 26 juli
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
729,00 kr
3+
5%
692,55 kr
5+
10%
656,10 kr
10+
15%
619,65 kr
Utmärkande egenskaper
  • Kraftfull – jämn varmhållning av maten tack vare en effekt på upp till 250 W 
  • Höjdjusterbar – steglöst justerbar mellan 40-170 mm tack vare spiralkabeln
  • Mobil – kompakt form möjliggör enkel transport
  • Praktisk – snabb installation och enkel användning för en smidig drift
  • Hållbar – hölje av robust och reptåligt stål
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Perfekt blandning av funktion och design: hängande värmearmatur av stål

Med värmearmaturen RC-SHSFL05 från Royal Catering kan du varmhålla rätter av alla slag pålitligt och ge buffén en elegant touch. Tack vare dess ädla design är värmelampan särskilt lämplig för användning på restauranger och cateringverksamheter som är öppna för allmänheten. Den kompakta värmearmaturen med mässingoptik sätter ditt menyutbud i rampljuset, vare sig det är på bufféer, vid festliga tillfällen som bröllop eller firmafester!

Med en värmelampa smakar maten som nylagad även efter flera timmar

Värmelampan för restaurang har ett uttag för E27 (max. 250 W) glödlampor. Den kraftfulla värmelampan för mat kan därmed hålla rätter varma i timmar, så att du slipper värma upp rätterna och låta dina gäster njuta av de nylagade rätterna, även efter att de har hållits varma länge. Obs! Värmeeffekten varierar beroende på avståndet mellan maten och värmearmaturen. På så sätt kan du justera önskad temperatur individuellt för olika rätter. Efter att ha hängt upp lampan kan kabeln enkelt justeras mellan 40-170 mm i längd.
Royal Catering har utformat en värmearmatur med en tidlös, elegant design som gör att du kan presentera dina rätter på ett attraktivt sätt. Kombinationen av funktionalitet och elegant design gör denna värmelampa för restaurang till ett måste för varje buffé och överallt där många rätter måste serveras på kort tid.
Tack vare dess kompakta storlek är värmelampan för mat särskilt lämplig för mobil användning, till exempel vid bröllop, stora evenemang, mässor och vid catering. Höljet är tillverkat av robust och reptåligt stål, är lätt att transportera och garanterar en lång livslängd. Materialet är korrosionsbeständigt och anpassat till de hygieniska kraven inom cateringbranschen. Värmearmaturen drivs med en 230 V-anslutning.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


Sortera efter :

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter