Artikel: EX10011700

|

Modell: RC-WBDW6

Varmvattendispenser - 6,5 L - 1500 W - Dubbla väggar

1 399,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Kraftfull – snabb uppvärmning av drycker till 30 till 110 °C, tack vare 1500 W
  • Rymlig – kapacitet på 6,5 L för stora mängder drycker
  • Säker – värmeisolerande handtag och överhettningsskydd garanterar säkerheten
  • Precis – tappkran för exakt portionering av drycker
  • Isolerande – konstruktion med dubbla väggar håller varma drycker varma och kalla drycker kalla

PRODUKTBESKRIVNING

Gör inte bara vattnet varmt! Den snabba vattenkokaren med 1500 W

Varmvattendispensern RC-WBDW6 från Royal Catering, experterna på högkvalitativa köksprodukter, är den perfekta hjälpen för att värma upp och hålla ett brett utbud av varma drycker varma. Vattenkokaren med dubbla väggar rymmer 6,5 liter vätska och är därför den perfekta storleken för användning i restauranger, hotell och matsalar samt på mässor, festivaler eller julmarknader.

Perfekt varmhållning med varmvattenberedaren från Royal Catering

Precisionstermostaten som är inbyggd i denna varmvattenberedare värmer snabbt drycker till temperaturer mellan 30 och 110 °C tack vare en effekt på 1500 W. Detta temperaturområde kan justeras steglöst med ett vridreglage. Tack vare den praktiska varmhållningsfunktionen är innehållet alltid redo att serveras vid den temperatur som valts via kontrollratten. Två kontrollampor visar status för uppvärmnings- eller varmhållningsfunktionen. Med visningsfönstret kan du alltid hålla ett öga på när du behöver fylla på utan att öppna behållaren.

Vid behov kan du naturligtvis använda varmvattendispensern även för andra drycker, som kaffe, kakao, te eller glögg. Konstruktionen med dubbla väggar är särskilt energieffektiv tack vare dess isolering. En annan fördel: Tack vare den dubbla väggen förblir kalla drycker kalla inuti och kan också portioneras exakt med hjälp av tappkranen.

För att du inte ska bränna fingrarna har vattenkokaren i rostfritt stål värmeisolerade handtag på sidorna. Det robusta locket kan också lyftas utan risk med hjälp av ett brett handtag, så att du inte kommer i kontakt med höljet. Vattenkokaren kan påfyllas på några sekunder genom den stora öppningen och låses igen lufttätt tack vare låsmekanismen. Om varmvattenberedaren blir för varm, stänger överhettningsskyddet av enheten automatiskt.

Materialen som har använts vid tillverkningen, som det livsmedelssäkra rostfria stålet, är inte bara mycket hygieniskt och hållbart utan också extremt lätt att ta hand om. Håll dig varm på kalla vinterdagar – välj varmvattendispensern från Royal Catering nu!

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR