På rea

Artikel: EX10021045

|

Modell: S-LS-27

LCD-separator - Upp till 12" - 1180W - LED-skärm - USB-port

1 590,00 kr 1 790,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidig – arbetsyta för upp till 12" skärmar av smartphones och surfplattor
  • Säkert och stadigt grepp – två vakuumgripare med 12 W och 0,05 MPa
  • Exakt – temperaturkontroll från 50 till 120 °C
  • Flexibel – 5 V USB-anslutning (2 A) på framsidan
  • Intuitiv drift – tydlig kontrollpanel med LED-display

PRODUKTBESKRIVNING

Ta bort displayer enkelt med hjälp av LCD-separatorn

LCD-separatorn S-LS-27 från expondo möjliggör ett pålitligt och säkert utbyte av repade, spruckna eller splittrade displayer på smartphones och surfplattor. Den defekta pekskärmsytan kan tas bort och bytas ut med liten ansträngning. Reparationsenheten är kompatibel med alla vanliga smartphones med en skärmstorlek på upp till 12".

LCD-separatorn för skärmar upp till 12"

Skärmseparatorn med en total effekt på 1180 W når snabbt ett temperaturområde på 50 till 120 °C. Du kan styra temperaturen och vakuumfunktionen exakt med den praktiska LED-kontrollpanelen. Displayreparatören är idealisk för elektronikverkstäder, såväl som DIY-entusiaster och hobbyverkstäder.

LCD-separatorn har en högkvalitativ, slät arbetsyta på 28 x 22 cm i aluminium, som säkerställer en jämn värmefördelning. Den är designad för enheter med en maximal diagonal på 12" (30 cm). Den integrerade vakuumgriparen, med en effekt på 12 W och en sugeffekt på 0,05 MPa, gör att skärmen kan hållas säkert på arbetsytan. Med 40 cm lång skärtråd tillverkad av en värmebeständig metallegering, displayen kan enkelt och utan problem tas bort efter uppvärmning.

LCD-separatorns hölje är tillverkat av pulverlackerat stål och är därför skyddat mot korrosion. Dessutom är enheten utrustad med en 5 V USB-anslutning med vilken kompatibla enheter kan laddas eller testas.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR