Trustpilot

LCD-separator

Hitta inspiration på expondos blogg!

En lcd separator är ett avancerat skärverktyg som ger användaren mycket god precision och som är framtaget för att avlägsna trasiga skärmar från mobiltelefoner med en storlek på upp till 6 tum. En Separator har ställbar lödningstemperatur och en LED skärm som visar aktuell temperatur. Den professionella separatorn från kvalitetstillverkaren Stamos Soldering är mycket enkel att använda. Skärtråd medföljer vid din beställning.

Proffsredskap effektiviserar verksamheten

En varmluftspistol är ett enkelt redskap som bland annat hjälper dig att avlägsna färg som sitter hårt utan att du behöver anlita hantverkare eller använda miljöfarliga kemikalier. En lcd separator är en jämförbar produkt i det avseendet och kan hanteras av i princip vem som helst som klarar att följa enkla instruktioner. En frigolitskärare är ett annat exempel på en artikel som även småföretagare och hobbyutövare har användning för idag.

Många av produkterna du hittar i vårt sortiment är i sig själva goda affärsidéer. En lcd separator är, precis som en varmluftspistol, ett bra exempel på detta. De flesta människor äger idag smartphones och den som har den utrustning som krävs för att byta ut trasiga skärmar kan erbjuda en attraktiv tjänst som väldigt många är intresserade av. Denna artikel är även perfekt för den som redan bedriver verksamhet där mobiltelefoner är ett viktigt inslag. Man kan till exempel köpa begagnade telefoner med sprucken skärm till en mycket låg kostnad och sedan laga och sälja dem med fina marginaler. Eller erbjuda byte av skärm vid sidan av försäljningen. Ta även en titt på våra lödstationer och andra elektriska verktyg om du vill kunna arbeta med uppdateringar och reparationer av till exempel elektronik. Med rätt utrustning från Stamos Soldering kan man effektivt erbjuda lösningar på ett enkelt, smidigt och prisvärt sätt.

En lcd separator från Stamos Soldering för snabbare skärmbyten

Att skärmar lätt går sönder känner de flesta av oss till. En lcd separator i proffsutförande kostar idag mindre än man normalt brukar betala för att byta skärm på en enda telefon när du köper den i vår onlinebutik. Utan mellanhänder.

En Lcd separator är inte större än att man kan ta den med sig och givetvis utformad för smidigast möjliga handhavande. Förekommer företagstelefoner på din arbetsplats kan det snabbt löna sig att ta kontroll över reparationen av trasig skärmar. Om en telefon med viktiga data går sönder slipper man vänta på att få den lagad. Separatorn är en av många artiklar i vårt sortiment som gör våra kunder mer oberoende.

En modern lcd separator utför ett arbete som tidigare krävde inblandning av experter och mycket avancerad utrustning. Se över vad du betalar för, som kunnat lösas enklare och snabbare med modern proffsutrustning från Stamos Soldering. Låt teknologin arbeta för dig!

Om du tror dig behöva en pålitlig lcd separator så har du kommit rätt. Vi kan dessutom erbjuda mycket förmånliga köpvillkor och 100 dagars öppet köp. Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa proffsprodukter med fri frakt och 3 års garanti.