Trustpilot
På rea
(4) recensioner

Set Lödstation med förvärmningsplatta och 2 hållare + tillbehör

2 690,00 kr 2 990,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10021003

|

Modell: S-LS-10

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. torsdag 25 april
Utmärkande egenskaper
  • Perfekt för reparationer på elektriska apparater, lödning av kretskort, förtenning, mekanisk bearbetning av metaller m.m.
  • Kompakt, stabilt, skyddsisolerat hölje
  • Kraftfull lödkolv på 75 W
  • Kort uppvärmningstid, noggrann temperaturreglering
  • Stor LED-skärm / Snabba och enkla byten av spetsar och munstycken
  • Skydd mot elektrostatisk laddning (ESD) / Inkl. Förstoringslampa, 9 x lödspetsar, 4 x varmluftsmunstycken, 1 x avlödningsband, 1 x komponentlyftare
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


4.5

Baserat på 4 recensioner

Sortera efter :

för 10 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Utmärkt produkt

Ett mycket bra val för en amatörelektronikentusiast. Överkomligt pris för 3 enheter i ett kompakt hölje. Varje funktion har en justerbar drifttemperatur. Lödkolven värms snabbt upp och håller sin temperatur stabilt. Dessutom är antalet och variationen av lödspetsstift lämpliga för olika typer av lödning och avlödning av elektroniska komponenter. En varmluftsflaska med ett mycket brett temperaturområde, olika jetmunstycken och justerbar blåskraft möjliggör enkel lödning på brädor med SMD-element. Värmebordet underlättar många avlödningsarbeten. Den kan användas för torkning, testning, limning etc. En LED-lampa med förstoringslins är till hjälp i allt arbete. Kort sagt ett lyckat köp.

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 år sedan Publicerad på Amazon Germany

bra varor

Allt är bra. Tack

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Germany

Överlag nöjd, men med små kommentarer.

Positivt: Lödstationen går bra och felfritt. Det är mycket välbyggt och av bra kvalitet. Allt är kontrollerbart och lätt att använda. Den är snabbt klar för drift och erbjuder bra och snabbt arbete. Tillbehören är också av god kvalitet och erbjuder en mångsidig användning av enheten.Förstoringsglaset har en solid och tung bas, så att förstoringsglaset står säkert i alla lägen. Negativt: Regleringen av luftflödet är dock inte exakt, displayen är på max trots att rotationsnivån ännu inte är helt uppskruvad. Dessutom är hållaren för varmluftsjärnet inte så bra.. Varmluftsjärnet är rejält och fungerar perfekt, men sättet det fästs på är inte bra gjort. Därför 4,5 av 5 stjärnor för mig

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Germany

Bergsäkert & bra stöd

Lödstationen är stensäker i designen. Tyvärr gick IR-värmaren på den första sönder med en rejäl smäll när jag försökte få den över 200°C. Men support skötte det hela supersnabbt och väldigt tillmötesgående och inom några dagar hade jag ett nytt som klarade stresstestet utan problem. Nackdelarna för mig är den något låga förstoringen av förstoringsglaset och den relativt kraftiga distorsionen, vilket förmodligen är oundvikligt på grund av designen. Jag hade även önskat mig en mycket finare spets i det annars väldigt omfattande utbudet av lödspetsar, då jag brukar jobba mycket med 0201 SMD. För hobbyister är stationen förvisso ett mycket bra och framför allt kostnadseffektivt alternativ.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter