Trustpilot

Lödstationer

Hitta inspiration på expondos blogg!

Hos oss på expondo hittar du ett brett urval av lödstationer just för dina behov! Lödstationerna från Stamos Soldering kännetecknas av hög kvalitet, hållbarhet och tack vare vårt långvariga samarbete också av förmånliga priser. Vi erbjuder lödstationer med olika egenskaper för olika ändamål, så du kan vara säker på att just dina krav blir tillfredställda. Ta en titt på vårt breda utbud av lödstationer och beställ ditt nya favoritverktyg från expondo redan idag!

Stamos Solderings lödstationer

Stamos Soldering tillverkar sina lödstationer med tysk precision, och verktygen är byggda av högkvalitativa delar. Genom att köpa en lödstation från expondo får du enkelhet och effektivitet i samma paket, utan att glömma bort den säkerheten som ESD-funktionen i alla Stamos Solderings lödstationer kommer med. Du kan använda filtreringen i sidans vänstra kant för att välja ifall du vill ha en varmluftskolv, lödkolv, kontrollnätaggregat, vakuumutsugning eller en förvärmningsplatta i ditt verktyg. Det lönar sig att studera dina olika alternativ noggrannt, då vi som sagt erbjuder ett brett sortiment av lödstationer med varierande egenskaper för olika behov. Vissa av lödstationerna är specifikt gjorda för professionellt bruk bland annat inom tillverkningsindustrin, medan andra lämpar sig bättre för hobbyelektriker.

Tack vare den inbyggda ESD-funktionen som alla Stamos Solderings lödstationer har, är användningen av verktygen säkert. Det lönar sig dock att därutöver att ha koll även på andra säkerhetsaspekter, bl.a. att skydda sig från röken genom god ventilering eller skyddsmask, och att använda skyddsglasögon under lödningen.

Hos oss på expondo hittar du säkert de rätta verktygen för just dina behov. Ta en titt på vårt breda utbud, bli imponerad av de egenskaper som Stamos Solderings verktyg har, och beställ din nya lödstation redan idag!

Hög produktivitet med rätta verktyg

Att uppnå de bästa resultaten kräver att du har rätta verktyg för det du vill åstadkomma. Vid lödandet är det ytterst viktigt att sammanfogningen blir stark och hållbar – annars får du förbereda dig att göra jobbet på nytt om en stund. Stamos Solderings lödstationer möjliggör sammanfogningar av ytterst hög kvalitet utan att glömma den i långa loppet viktiga ergonomin samt verktygens hållbarhet. Verktygens temperatur kan behändigt justeras och hållas automatiskt i rätt temperatur – detta är ytterst viktigt ifall hållbara sammanfogningar vill skapas.

Stamos Soldering är Stamos Germanys varumärke, och du kanske känner dem redan från tidigare eftersom de är specialiserade på verktyg för professionella och hobbyelektriker likaså. Ifall du är efter andra verktyg, som t.ex. effektiva svetsar eller förmånliga plasmaskärare kan du vara säker om att Stamos Germany levererar! Tack vare vårt långa samarbete med Stamos Germany kan vi erbjuda våra kunder produkter med ytterst hög kvalitet till rimliga priser.

Bekanta dig med vårt breda utbud av både lödstationer och annan hantverksutrustning, och gör din beställning redan idag! Vi bjuder naturligtvis på gratis hemleverans för produkterna. För noggrannare genomsökning kan du även använda filtreringsfunktionen i sidans vänstra kant, så säkerställer du att du hittar just den lödstationen som uppfyller dina krav.