På rea

Artikel: EX10030786

|

Modell: SBS-AFM-300F

Avslutningslist till ståmatta - 975 x 72 mm - För ståmattan 10030772

219,00 kr 259,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Perfekt passform – idealisk för ståmattan 10030772
  • Säker – kantprofil minskar snubbelrisken och förhindrar tillförlitligt att mattan glider
  • Enkel – lätt att fästa tack vare det användarvänliga klicksystemet
  • Flexibel – plug-in-system kopplar ihop de enskilda modulerna till önskad form
  • Hållbar – hög rivhållfasthet, väderbeständig och okänslig för yttre påverkan

PRODUKTBESKRIVNING

Den perfekta avslutningslisten till ståmattan 10030772

Ståmattor säkerställer ökad komfort när man går, minskar trötthet på arbetsplatsen eller förhindrar halka på våta ytor. Med avslutningslisten till ståmattan 10030772 från Steinberg Systems kan du förse dina ståmattor med en perfekt kant. Ståmattor kan användas på t.ex. myndigheter, dagis, skolor eller universitet, men även i verkstäder, fabriker eller på fuktiga arbetsplatser.

Slitstark avslutningslist till ergonomisk ståmatta i diskret svart

Avslutningslisten ger en elegant, svart kant för säkra och bekväma golvmattor. Tack vare dess kraftiga kvalitet förhindrar avslutningslisten uppvikta hörn och ser till att mattan ligger pålitligt på en mängd olika underlag och blir inte en snubbelrisk i sig. Avslutningslisten med måtten 97 x 7 x 2 cm fästs enkelt på ståmattans kant med hjälp av det intuitiva klicksystemet och är lika lätt att avlägsna när man vill vända på mattorna eller om de ska bytas ut.

Avslutningslist till ergonomisk ståmatta är tillverkad av en kombination av naturgummi (NR), nitrilgummi (NBR) och återvunnet gummi, och säkerställer pålitligt god säkerhet, dämpning och välbefinnande i många år. Dessutom är den väderbeständig och resistent mot annan yttre påverkan. Avslutningslisten till ståmatta är ändå lätt att rengöra och underhålla, så att matta och kant alltid lämnar ett snyggt intryck.

TEKNISKA DETALJER