På rea

Artikel: EX10030619

|

Modell: SBS-LZ-6000HS

Bänkcentrifug - 4 x rörremsor 8PCR 0,2 ml - RZB 20 600 xg

11 690,00 kr 16 690,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Kraftfull - drivning med 500 W och en RZB på 20 600 xg
  • Rymlig - samtidig behandling av fyra rörremsor 8PCR 0,2 ml
  • Justerbar - upp till 300 - 16 000 varv per minut
  • Praktisk - timer upp till 99 minuter eller kontinuerlig drift
  • Mobil - den lätta och kompakta designen gör det lätt att transportera den

PRODUKTBESKRIVNING

Elektrisk bordcentrifug för fyra rörremsor 8PCR 0,2 ml

Bänkcentrifugen SBS-LZ-6000HS från Steinberg är ett bra komplement till ditt laboratorium. Den elektriska centrifugen är ett vetenskapligt hjälpmedel och används i industrilaboratorier, forskningscentra och utbildningsinstitutioner som skolor och universitet.

Exakta provresultat med bordcentrifug från Steinberg Industrial Supplies

Den kompakta centrifugens elektriska drivning har en effekt på 500 W. Med hjälp av den underhållsfria motorn kan enheten bearbeta fyra 8PCR 0,2 ml rörremsor samtidigt. Hastigheten kan justeras mellan 300 och 16 000 varv per minut via en mikroprocessor och ger en maximal relativ centrifugalacceleration på 20 600 xg. Detta gör laboratoriecentrifugen mycket anpassningsbar och gör det möjligt att välja den bästa rotationshastigheten för ett specifikt prov: Den justerbara hastigheten skapar lämplig centrifugalkraft och separerar de fasta partiklarna från vätskan, som sedan enkelt kan dekanteras. Tio förinställda hastigheter gör det enkelt att arbeta och locket med larmfunktion skyddar proverna från kontaminering - förutom larmet fungerar den elektriska centrifugen tyst och smidigt. Dessutom är enheten skyddad mot för hög hastighet, obalans, för hög spänning eller elektroniska låsningsfel.

Den lätta och kompakta konstruktionen gör den elektriska bordcentrifugen lätt att transportera och passar även in i trånga arbetsområden för att spara utrymme. Enheten har en timer som kan ställas in mellan 0 och 99 minuter. Du sparar onödig väntetid genom att bestämma när centrifugeringen ska avslutas automatiskt. För centrifugeringstider på över 99 minuter finns kontinuerlig drift. Alla värden visas tydligt på den digitala displayen och kan ställas in via den desinficerbara kontrollpanelen.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR