På rea

Artikel: EX10030741

|

Modell: SBS-SB-9/4.2

Balansblock - 5-9 kg - 1.3 m

1 990,00 kr 2 190,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Tålig – utformad för verktyg med en vikt på 5-9 kg
  • Flexibel – vajerlängd på 1.3 m ger maximal rörelsefrihet
  • Smidig – lindrar påfrestningar vid arbete med tunga verktyg och förebygger att man blir utröttad
  • Robust – hölje av aluminiumlegering och slitstark vajer av galvaniserat stål
  • Säker – håller verktyg i önskad position och kan säkras med en extra vajer

PRODUKTBESKRIVNING

Använd tunga verktyg enkelt med ett balansblock från Steinberg Systems

Balansera dina arbetsprocesser med balansblocket SBS-SB-9/4.2 från Steinberg Systems. Positionera tunga verktyg  enkelt så att arbetsflödet i verkstaden, serieproduktionen och i monteringshallen blir enkelt.

Den praktiska spring balancern

Balansblocket är som en extra hjälpande hand som avlastar dig när du använder tunga verktyg. Det håller din arbetsutrustning med en vikt på 5-9 kg i den position där du behöver den, vilket innebär att du inte behöver bära hela vikten själv under arbetet och förhindrar att man snabbt blir uttröttad. Verktyget kan även styras lättare och mer exakt med ett balansblock, så att du uppnår bättre resultat medan du arbetar.

Spring balancerns hölje är tillverkat av en hållbar och robust aluminiumlegering som även tål långvarig belastning. Den stabila vajern av galvaniserat stål håller verktyget säkert under montering eller annat arbete. För säker och korrekt användning av hållaren måste spring balancern alltid manövreras vertikalt för att kunna balansera vikten optimalt.

Vajern har en längd på 1.3 m och ger dig optimal rörelsefrihet under arbetet. Tack vare balansblocket finns verktyget alltid nära till hands så att arbetsplatsen alltid är välorganiserad och står redo att användas. Höljet kan dessutom säkras med ytterligare en vajer, för detta ändamål finns en ögla fäst på enheten. När du väljer ett balansblock för din utrustning är det viktigt att se till att man inte underskrider lägsta vikt och att maxvikten inte överskrids!

TEKNISKA DETALJER