Artikel: EX10030917

|

Modell: SBS-MM-250

Fuktmätare med kulsensor - 0–100%

1 390,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Skonsam – skonsamma mätningar i byggmaterial tack vare kulsensor och elektrisk mätmetod
  • Omfattande – mätområde på 0–100% för byggmaterial och trä, mätdjup 5 till 40 mm
  • Lätt att avläsa – stor LCD med bakgrundsbelysning
  • Snabb – direkt visning av alla mätresultat, idealisk för preliminära kontroller för CM-mätningar
  • Uthållig – längre drifttid tack vare den automatiska avstängningen

PRODUKTBESKRIVNING

Fuktmätare med kulsensor

Med fuktmätaren SBS-MM-250 från Steinberg Systems kan du snabbt och tillförlitligt mäta fukten i byggmaterial som cement, screed eller tegel. Tack vare den elektroniska mätmetoden med högfrekvens och kulsensorn skadas inte materialets yta under mätningen. Tack vare den skonsamma mätprocessen kan du effektivt bestämma ytfuktigheten och upptäcka faror som mögelbildning snabbare. Men den mångsidiga fuktkvotsmätaren är också idealisk för ett preliminärt test för en CM-mätning.

Fuktkvotsmätare med tydliga resultat

Fuktmätaren bestämmer fukten i material i ett intervall från 0 till 100 % och ett mätdjup på 5 till 40 mm. Detta ger dig en snabb bild av hur fuktig en vägg, golv eller träpanel är. Fuktmätaren för betong imponerar med en noggrannhet på 1 %.

Fuktmätaren för trä styrs med bara några få knappar. Alla uppmätta värden och inställningar visas tydligt på den bakgrundsbelysta LCD-displayen. Du kan ställa in ett minimum och ett maximum och enkelt läsa av de uppmätta värdena med håll-funktionen. Dessutom har enheten en larmfunktion för att uppmärksamma kritiska värden.

Den digitala fuktmätaren av högkvalitativ plast drivs med ett 9 V blockbatteri. Den automatiska avstängningen förlänger fuktmätarens drifttid. Tack vare batteriindikator kan du alltid se till att det fortfarande finns tillräckligt med ström för att kunna utföra dina mätningar.

TEKNISKA DETALJER