Artikel: EX10030105

|

Modell: SBS-KW-1000Y

Kranvåg - 1000 kg / 0,2 kg - Gul

2 490,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Tålig – kapacitet på 1000 kg med en noggrannhet på 0,2 kg
  • Tydlig – LCD-display med belysning
  • Flexibel – byte av viktenheter (kg, lb, användarenhet)
  • Robust och säker – pressgjutet aluminiumhölje
  • Inklusive - 6 V / 5 Ah batteri, fjärrkontroll och rostfri säkerhetskrok
  • Lätt att använda – vågen kan styras direkt eller på distans med hjälp av fjärrkontrollen

PRODUKTBESKRIVNING

Kranvåg upp till 1000 kg med 360° rörlighet

Inom industri- och hantverksbranschen är mycket exakta mätningar ofta viktiga. Kranvågen SBS-KW-1000Y från Steinberg Systems är speciellt utvecklad för stationär och mobil användning. Med en mätnoggrannhet på 0,2 kg är den professionella kranvågen rätt arbetsredskap för att ge dig ett aktivt stöd i ditt dagliga arbete. Vågen har en hög belastningsgräns och är extremt robust. Idealisk för dagligt bruk på byggarbetsplatsen eller i detaljhandeln! Tack vare sin kompakthet och låga totalvikt är kranvågen helt enkelt oslagbar. Vikter upp till 1000 kg kan vägas mycket exakt. I sortimentet från Steinberg Systems hittar du högkvalitativa industritillbehör och exakta vågar för alla användningsområden.

Väg tunga laster enkelt med kranvågen

Kranvågen från Steinberg Systems ger dig ett antal användbara funktioner som t.ex. tarering, nollställning och addering. Vågen har alla nödvändiga funktioner för problemfri och enkel hantering. En självförklarande och enkel menynavigering ingår.

Kranvågen är utrustad med en 35 mm LCD-display med bakgrundsbelysning för enkel läsbarhet. Det högkvalitativa, utbytbara batteriet säkerställer en pålitlig strömförsörjning. Kranvågen har måtten 43 x 21 x 13 cm och en vikt på bara 4,25 kg.

Vågen är utrustad med en extremt solid och kompakt 8 mm tjock lastcell, som är betydligt starkare än konkurrerande produkter. Den högre stabiliteten säkerställer därmed ännu mer exakta och reproducerbara mätresultat.

I leveransen ingår en roterbar säkerhetskrok av rostfritt stål för upphängning av vikter upp till 1000 kg. Den kraftiga bygeln med rak form stöder även mobil och flexibel användning. Den medföljande fjärrkontrollen överför informationen till kranvågen utan problem, har en stor räckvidd och är extremt tålig. På så sätt kan du hantera och kontrollera dessa vågar även på avstånd.

Det extremt stabila höljet är gjort av gjutjärn och skyddar enheten från yttre påverkan och vibrationer. Överbelastningsskyddet visas på den stora, självlysande LCD-displayen (OVL), så att du alltid är på den säkra sidan vid vägning!

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner