Trustpilot

Kranvågar

På rea
Kranvåg - 300 kg / 100 g
Steinberg Systems
(2)

Kranvåg - 300 kg / 100 g

Mått (LxBxH)
9 x 14 x 38 cm
929,00 kr 1 090,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 29/5
På rea
Kranvåg - 3000 kg / 500 g
Steinberg Systems
(1)

Kranvåg - 3000 kg / 500 g

Mått (LxBxH)
20 x 10 x 5.3 cm
4 590,00 kr 5 090,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 29/5

Hitta inspiration på expondos blogg!

Kranvågarna i vårt sortiment är speciellt utvecklade för professionell användning inom många olika områden. Vågarna väger snabbt tunga lass med stor precision – ända upp till vikter på 10 ton! Ta också gärna en titt på våra mindre vågar om du har behov för ännu mer precisa resultat om du ska väga lättare vikter – t.ex. med noggranna precisionsvågar och behändiga fickvågar .

Alla våra kranvågar har en digitalskärm och kan även fjärrstyras så att operatören inte behöver vara i vågens omedelbara närhet. Bekanta dig med vårt breda kranvågssortiment och gör din beställning redan idag!

Förmånliga kranvågar för professionellt bruk

Steinberg Systems kranvågar är designade för professionellt bruk inom olika sektorer. Vi erbjuder kranvågar för olika viktklasser – allt från några tiotals kilogram till en tio tons kranvåg. Även de mest kraftfulla vågarna är extremt noggranna, då vågen för 10 ton kan ha en mätnoggrannhet på 2 kilogram, dvs. ynka 99,98 % av totalvikten!

Med den behändiga digitalskärmen som alla våra kranvågar kommer med ser du snabbt och behändigt vikten av det som skall vägas. Dessutom kan du använda fjärrstyraren som kommer i paketet både för avläsandet av vikten och användandet av vågens olika funktioner från distans.

Tiden som krävs för en stabil avläsning varierar mellan vågarna, men är oavsett modell förhållandevis kort och garanterar dig en effektiv gransking av vikten. Kranvågarna som produceras av Steinberg Systems är ytterst lätta att installera och använda. Eftersom de redan är färdigkalibrerade vid start kan du ta dem i bruk genast efter det att paketet anlänt hos dig – som bäst bara i några dagar. Ta alltså en titt på vårt breda utbud av kranvågar från Steinberg Systems och låt dig övertygas av deras fenomenala kvalitet! Beställningen anländer hem till dig eller verkstaden kvickt som en katt, och leveransen får du såklart på köpet. Beställ din kranvåg redan idag!

Steinberg Systems – experten inom vågar

Steinberg Systems tillverkar vågar för ett flertal olika ändamål, och har precision och effektivitet inkodade djupt i företagsidentiteten. Målsättningen att vara en ledande inom vågtillverkningsbranschen kräver innovativa lösningar och en omsorgsfull granskning av produktionslinjen – resultatet är en hög kundtillfredsställelsegrad och en effektiv tillverkningsprocess.

Vårt långa samarbete med Steinberg Systems möjliggör ett tätt samarbete inom produktionen och förmedlandet av kundernas önskemål till deras produktionsavdelning, samtidigt som vi erbjuder produkterna till attraktiva och konkurrenskraftiga priser.

Har du blivit mer nyfiken på de andra kvalitetsvågarna som Steinberg Systems tillverkar? Du kan ta en titt på dem genom att utforska huvudkategorin vågar . Där hittar du allt från precisionsvågar med milligrams noggrannhet till golvvågar för flera tons lass .Oavsett vilken slags våg du är ute efter, kan du vara säker på att Steinberg Systems levererar! Som din tillförlitliga partner i inköpsprocessen fungerar expondo på så sätt att du kan erhålla prima kundservice med hög kännedom om våra produkter.

Beställ din nya kranvåg Steinberg Systems redan idag från expondo! Med vår breda och långa expertis inom områdena hanverksutrustning, idustriutrustning och restaurangutrustning kan du vara säker på att du gör en bra affär. Gör din beställning redan idag och få gratis leverans för vågen!