Artikel: EX10030450

|

Modell: SBS-MR-2000

Magnetomrörare med värme - 350°C - 5 l - timer

4 299,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Upp till 2000 varv/min
  • 190 x 190 mm platta
  • Temperatur 350°C
  • Temperaturgivare
  • Justerbart stativ

PRODUKTBESKRIVNING

Magnetomrörare med värme Steinberg Systems

Magnetomröraren från Steinberg Systems är en laboratorieutrustning som låter dig separat kontrollera parametrar - hastighet och temperatur- för att uppnå de mest exakta inställningarna. Modellen SBS-MR-2000 är lämplig för professionell användning.

Magnetomrörare med värme – beskrivning

Utrustningen är brett tillämpad, eftersom den använder magnetfält, något som fungerar utmärkt bra på laboratorier. Magnetomröraren från Steinberg Systems är den bästa lösningen om det finns behov av lång omrörning. Den är perfekt för biokemiska experiment, miljöforskning, användning inom utbildning samt inom olje- och metallindustrin, och för att blanda vätskor till e-cigaretter.

Den största fördelen med modellen SBS-MR-2000 är att den samtidigt kan röra om och värma upp. Och båda funktioner kan styras separat. Den digitala displayen visar den inställda temperaturen. Den kan ökas och minskas i områden från 0 till 350 °C.

Den maximala hastigheten på 2000 varv/minut som magnetomröraren uppnår ger dig möjlighet att klara även de mest krävande uppgifterna. Justeringsområdet är upp till 2000 rpm. Förutom kontinuerlig omröring har vår laboratorieutrustning en timer-funktion i intervallet 0 till 9999 minuter.

stativet med hållare (tillval) kan du montera en temperatursensor. Stativets höjd och rotationsvinkel kan bekvämt ställas in. Utrustningen är stabil tack vare de gummifötter den är utrustad med.

Magnetomröraren från varumärket Steinberg Systems garanterar precision och exakt parameterinställning. Tillverkarens officiella butik erbjuder SBS-MR-2000-modellen, som är perfekt för långvarig omröring. Magnetomröraren är utrustad med en aluminiumplatta med en keramisk yta och ett stålhölje, så den kan väl användas på olika typer av laboratorier och forskningsanläggningar.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR