Artikel: EX10030578

|

Modell: SBS-DW-50VA

Precisionsvåg - Digital - 50 g - 0,005 g / 50 g - ø 60 mm - Vindskydd

719,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Exakt – mätområde upp till 50 g med en noggrannhet på ±0,005 g per 50 g, det avtagbara skyddet skyddar dessutom känsliga vägningsobjekt och förbättrar mätresultatet
  • Flexibel – tack vare många funktioner och vägningsenheter
  • Enkel – lätt att använda och rengöra, och smidig att förvara tack vare det praktiska locket
  • Tydlig – lättläst LCD-skärm med bakgrundsbelysning
  • Snabb – mätresultat inom 2 sekunder
  • Hållbar – tack vare vägningsbrickan i rostfritt stål och ett hölje samt en bricka av robust plast (ABS)

PRODUKTBESKRIVNING

Den precisa precisionsvågen med många funktioner och vägningsenheter

Med den smidiga precisionsvågen med vindskydd från Steinberg Systems kan du väga guld, mynt, ädelstenar, te, kryddor, m.m. exakt och bekvämt. Tack vare det robusta höljet är den digitala vågen alltid väl skyddad från repor och stötar och kan enkelt förvaras i väskan. Förutom mobil användning kan denna fickvåg också användas i skolor, hos juvelerare, i laboratorier eller kök. Du hittar exakta vågar för andra arbetsuppgifter samt för höga industriella krav bland det stora sortimentet av vågar från Steinberg Systems.

Den digitala precisionsvågen med imponerande mätnoggrannhet

Med en hög noggrannhet på 0,005 g registrerar precisionsvågen vikter upp till 50 g. Displayen visar resultatet inom två sekunder i steg om 0,001 g. Beroende på dina behov kan du också välja enheterna g, tl, gn, oz, ozt, dwt och ct. Förutom de många enheterna erbjuder den finkänsliga precisionsvågen ett brett spektrum av funktioner, inklusive nollställning, självkalibrering, tarering, byte av enheter och automatisk avstängning, samt en funktion för att räkna enskilda objekt. Vägningsytan med en diameter på 60 mm är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål, är lätt att rengöra och är i kombination med höljet av ABS-plast särskilt slitstark. En vägningsbricka tillverkad av ABS ingår också i leveransomfånget.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR