Trustpilot

Precisionsvågar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Letar du efter högkvalitativa vågar som väger vikter och föremål korrekt till din verksamhet eller butik? Steinberg Systems erbjuder precisionsvågar med 0,001 – 1 g noggrannhet till bra priser som är av stabil konstruktion och främst lämpliga att använda i laboratorier eller inom handeln. De erbjuds med räknefunktion, auto off-funktion och många mer egenskaper som underlättar ditt arbete. Eller behöver du kanske en förstklassig butiksvåg som passar perfekt till din butik för vägning med en hög exakthet? Besök gärna vår webbhandel och ta en titt på vårt breda sortiment på professionell restaurang- och industriutrustning och köp din precisionsvåg redan idag!

Digitala tillförlitliga precisionsvågar

Steinberg Systems erbjuder precisionsvågar med flera olika viktenheter och vindskydd för att du ska kunna väga så exakt som möjligt. Du kan välja mellan modeller som väger med en noggrannhet på 0,001g till De är tillverkade av rostfritt stål och därför mycket hållbara och lätta att rengöra. Många av våra modeller erbjuds med en LCD-skärm med bakgrundsbelysning som underlättar användningen när du väger små vikter eller material, för ett tidssparande och smidigt arbete. Våra precisionsvågar används huvudsakligen i laboratorier eller inom handeln och de flesta ha en inbyggd räknefunktion och en dataöverföring till en skrivare eller PC är möjlig via en RS-232 anslutning. Vissa modeller har dessutom ett avtagbart glashölje som skyddar mot smuts och liknande. Vi har modeller med en belastningsyta från 13 x 16,5 x 6 cm till 35 x 39 x 12 cm och väger vikter korrekt upp till 200 g till 800 g för att du ska kunna hitta den utrustning som passar och lämpar sig till ditt användningsområde. Precisionsvågar fungerar bra att använda i många olika områden. De är inte bara en pålitlig hjälpare i ett laboratorium, utan även vid vägning av livsmedel. Även i smyckesindustrin kommer de till bra användning bredvid ugnen för att väga metaller om man är t.ex. guldsmed. Oavsett till vilket användningsområde du behöver vågen till så kan du alltid räkna med en expondo-kvalitet som garanteras genom starka varumärken.

Högsta precision tack vare hög kvalitet

I vår online-shop hittar du all slags utrustning till handelsbranschen, för alla behov och tillfällen. I områden där man kan tänkas behöva precisionsvågar kan det även vara nödvändigt med smältugnar för smältning av guld, smycken och olika slags metaller, eller om du har en verksamhet inom handeln varför inte en värmeplatta för varmhållning av livsmedel innan servering av maträtter för extra professionell service i t.ex. en restaurang. På så sätt kan du alltid vara förberedd, på bästa möjliga sätt! Expondo erbjuder professionella produkter i flera områden som t.ex. i gastronomi men vi erbjuder även elektroniska verktyg för proffsbruk. Alla våra produkter säljs till bra priser och är självklart testade och uppfyller kraven för vår expondo-kvalitet. Eftersom att produkter som vågar är en satsning som ska hålla i flera år är det viktigt för oss att erbjuda våra kunder det bästa och hållbaraste för en sådan trygg och säker upplevelse som möjligt. Förutom framgången med våra nätaggregater inom hantverksbranschen och våra fickvågar från varumärket Kern som är en internationell tillverkare av precisionsvågar och certifierad specialist som du också hittar i vår kategori industriutrustning där precisionsvågarna finns. ! Är du inte riktigt säker på vad du behöver kan du bläddra igenom vår online-shop och titta ifall du hittar något som passar dina behov.