Artikel: EX10030320

|

Modell: SBS-PW-301CC

Räknevåg - 30 kg - 1 g - 30,5 x 22 cm

1 590,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Funktionalitet - vägningsområde upp till 30 kg, noggrannhet 1 g
  • Stabilitet - halksäkra gummifötter
  • Lättavläst LCD-display - bakgrundsbelysning och stora siffror
  • Stor plattform av rostfritt stål
  • Hög precision - moderna sensorer

PRODUKTBESKRIVNING

Digital räknevåg från Steinberg Systems

Denna räknevåg från varumärket Steinberg Systems är endast avsedd för kontrollvägning av varor på lager, verkstäder, grossister, livsmedelsindustrin och överallt, där det är nödvändigt att kontrollera produkters vikt. Modellen SBS-PW-301CC är utrustad med moderna moduler och elektroniska system som garanterar hög mätnoggrannhet. Utrustningen kännetecknas av multifunktionalitet, precision, tillförlitlighet och användarvänlighet.

Räknevåg SBS-PW-301CC – egenskaper

Räknevågen från varumärket Steinberg Systems är mångsidig, eftersom den har ett vägningsområde på upp till 30 kg, noggrannhet 1 g och plattformen mäter 30,5 x 22 cm. Tack vare detta är det möjligt att exakt väga olika produkter, från små paket till stora kartonger.

Mätresultaten kan du avläsa på en LCD-display. Den visar inte bare mätningsresultatet utan även enhetspriset samt totalpriset. Tack vare Den bakgrundsbelysningen kan du använda vågen även under ogynnsamma ljusförhållanden, till exempel i mörkare rum.

Modellen SBS-PW-301CC är dessutom tillförlitlig tack vare tillämpningen av moderna teknologiska lösningar. Den högkvalitativa integrerade kretsen säkerställer effektivitet och långsiktig stabilitet i mätningarna. Resultaten visas mycket snabbt och räknevågen återgår till noll nästan omedelbart. Utrustningen är också förkalibrerad, så att du strax efter leveransen kan börja använda den, samtidigt som du kan vara säker på att processen går mycket smidigt och problemfritt.

Räknevågen är dessutom utmärkt säker att använda, eftersom den är utrustad med en överbelastningsvarning. Indikatorn visar tydligt när belastning är för hög.

Tack vare det inbyggda batteriet är räknevågen energisnål. Detta garanterar 72 timmars trådlös drift. För att spara på batteriet stänger vågen av efter fem minuters inaktivitet.

Modellen SBS-PW-301CC står stabilt och säkert på robusta, höjdjusterbara gummifötter. De skyddar ytan från repor och förhindrar att vågen glider, så du kan ställa utrustningen på valfri plats.

Den moderna räknevågen SBS-PW-301CC kommer att uppskattas av alla inom försäljningsbranschen. Utrustningen kännetecknas av tillförlitlighet, precision och hög kvalitet. Denna räknevåg är utrustad med ett antal mycket användbara funktioner som väsentligt underlättar arbetet. Beställ räknevågen redan idag från Steinberg Systems-tillverkarens officiella onlinebutik, där produkter av hög kvalitet går hand i hand med förmånliga priser.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR