Artikel: EX10050209

|

Modell: PROCLEAN 30.0MS

Ultraljudstvätt - 30 liter - 600 W

6 990,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Funktionalitet - 4 ultraljudsgeneratorer med 4 x 60 W effekt
  • Effektivitet - värmeelement 300 W
  • Kapacitet - 10 liter behållare
  • Hållbarhet - av slitstarkt rostfritt stål
  • Enkel att använda - timer och temperaturinställning

PRODUKTBESKRIVNING

Ultraljudstvätt 30 l

Ultraljudstvätten från det tyska märket Ulsonix kan användas överallt där det finns behov av noggrann och professionell rengöring av motorkomponenter. Med den här maskinen kan du rengöra kolvar, ventiler, cylinderhuvud och andra delar (utan elektriska kontakter). Modellen PROCLEAN 30.0MS använder effektivt fenomenet kavitation och avlägsnar smuts från även de svåråtkomliga ytorna.

Ultraljudsbad från Ulsonix – beskrivning

Den höga rengöringseffektiviteten är möjlig tack vare ultraljudseffekten på 600 W och en frekvens på 40 kHz. Dessa parametrar, i kombination med 500 W värmeelement, värmer upp rengöringsvätskan till en maximal temperatur på 80 °C, vilket garanterar hög precision och utmärkta rengöringsresultat. I den stora 30-liters behållaren kan du tvätta flera föremål samtidigt.

Ultraljudsrengöraren är enkel att använda. Du kan utan problem ställa in driftstiden (från 0 till 60 minuter) och rengöringstemperaturen (max 80 °C). Den ergonomiska utformningen av PROCLEAN 30.0MS gör att den även kan placeras på mindre arbetsytor. Den kontaktlösa tvättmetoden är helt säker för olika sorters ytor (förutom dem som är gjorda av aluminium).

Ultraljudstvätten från Ulsonix är imponerande hållbar tack vare att dess hölje och huvudkomponenterna - behållaren, korgen och locket - är tillverkade av rostfritt stål. Gummifötterna Ultraljudsrengöraren har utrustats med förhindrar att den glider, minskar vibrationer och samtidigt skyddar ytan mot repor. Den behändiga tömningsventilen gör tömningen av behållaren väldigt lätt, medan bekväma handtag underlättar att lyfta och transportera utrustningen.

Ultraljudstvätten från det tyska märket Ulsonix kan användas överallt där det finns behov av noggrann rengöring av små eller känsliga element. Utrustningen kännetecknas av hög kvalitet samt effektiv och ekonomisk drift, så modellen PROCLEAN 30.0MS kan avlägsna smuts både i professionell användning och hemmabruk.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR