Trustpilot
(10) recensioner

Vattenavhärdare - 1-6 personer - 12 L - 1,4-2,6 m3/h

5 190,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10250398

|

Modell: UNI_WATERSOFTENER_1000A

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. onsdag 1 maj
Utmärkande egenskaper
  • Enkel – tack vare den automatiska avhärdningsventilen ASD2 är komplicerade konfigurationer inte nödvändiga
  • Hållbar – det automatiska regenereringsläget garanterar en lång livslängd utan underhåll
  • Perfekt passform – med en hartsvolym på 12 L är detta avkalkningssystem perfekt för hushåll och företag med 1 till 6 personer
  • Effektiv – vattenflöde på upp till 2,6 m³/h
  • Kraftfull – vattenavhärdaren arbetar med ett arbetstryck på 0,15 till 0,5 MPa eller 1,5 till 5,0 bar
  • Säker – oanvändbart vatten kanaliseras till avloppssystemet via lämplig anslutning
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.5

Baserat på 10 recensioner

Sortera efter :

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Netherlands

bra och billigt

bra apparat, men bruksanvisningen bör anpassas till den medföljande enheten, för slangarna behöver du få adaptrar från 1 tum till 15 mm, men de finns hos de bättre grossisterna, de kostar dig ca 10 euro, dessutom vattenhårdheten kan inte justeras som den används i Nederländerna för tysk hårdhet, Dh, men i mmol är omvandlingen lätt 1 mmol, är 5,6 Dh. Se den här tabellen så vet du hur du konverterar vattnets hårdhet. °dH °e °fH ppm mmol/l Tysk hårdhet 1 °dH 1 1,253 1,78 17,8 0,179 Engelsk hårdhet 1 °e 0,798 1 1,43 14,3 0,142 Fransk hårdhet 1 °fH 0,560 0,102 0,106 ppm (0,106 ppm) Ca. 0,07 0,1 1 0,01 mmol/l 1 mmol/l 5,6 7,02 10 100 1 Omvandlingstabell för vattenhårdhet

Visa den ursprungliga recensionen

för 6 månader sedan Publicerad på Expondo Slovakia

Enkel uppfyllelse

Varorna anlände i gott skick och säkert packade. Filtret är smart och smart. Även om saltet är genom det avtagbara magnetiska locket i den främre delen. Därmed utökas inte serviceutrymmet.

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Switzerland

Avkalkningssystem

Högsta enhetsprisprestanda är rätt. Jag kan bara rekommendera.

Visa den ursprungliga recensionen

för 8 månader sedan Publicerad på Expondo France

Snabbt och effektivt

Jag beställde en mjukgörare för första gången från expondo och stor överraskning att tiden respekterades och förpackningen var supervälpackad. Jag rekommenderar den här handlaren, allt jag behöver göra är att ta den i bruk.

Visa den ursprungliga recensionen

för 10 månader sedan Publicerad på Expondo Italy

Vattenavhärdare - 1-6 personer - 12 L - 1,4-2,6 m³/h

Beställningsprocessen var mycket enkel och enheten kom på nolltid. Vi var mycket nöjda med hela processen och resultatet av vårt köp. Vi kommer definitivt att vända oss till expando.it igen i framtiden.

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 dagar sedan Publicerad på Expondo Belgium

Bra produkt. Obs: För 4/4 anslutningsslangar: koppling krävs från 3/4M till 4/4F. Kostnad: 1,70 €/st

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 år sedan Publicerad på Expondo Netherlands

Första upplevelserna

Bra enhet, manualen mycket förvirrande. Levereras i tid i bra förpackning. Webbplatsen säger att det inte är svårt att ansluta; Och så är det inte så länge det tydligt står vad du behöver! Till exempel är anslutningsstorleken inte den standardstorlek som vi använder i Nederländerna. Så du måste köpa extra material för att det ska passa. De flexibla slangarna är av en enorm storlek som är svåra att placera efter installationen, flexibiliteten går då förlorad på grund av vattentrycket. Manualen är inte på nederländska och detta är ibland förvirrande eftersom termerna som används inte är lätta att förstå utan en översättning, och även då är det svårt för en lekman att översätta till en handling. Orden som används i bruksanvisningen motsvarar inte orden som används i menyn på enhetens display. Det här är väldigt förvirrande! Det tog mig till exempel en halv morgon att göra ost av det, samtidigt som det faktiskt är superenkelt. Bara en fråga om att använda rätt ord för att matcha enhetens. Den slutliga driften av enheten är bra och det finns inga klagomål på det. När du väl är ansluten behöver du i princip inte oroa dig för det längre. Det är lämpligt att installera en extra bypass, så att du kan fortsätta använda vattentillförseln under regenerering och/eller arbete.

Visa den ursprungliga recensionen

i går Publicerad på Expondo Hungary

Vätmaskin för 1-6 personer

Tyvärr har företaget inget servicecenter i Ungern så kunden måste själv utföra installationen. I princip skulle detta inte vara svårt, men beskrivningen av den bifogade användarhandboken – för köpare som inte är alltför tekniskt lagda – är komplicerad och ibland svår att förstå. Jag kunde till exempel inte hitta sättet att ställa in önskad nk-grad... osv. En steg-för-steg-guide skulle göra det mycket lättare för kunden.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Hungary

Förstklassig vattenavhärdare

Jag har använt det i nästan en månad, och jag är 100% nöjd med det. Jag var lite skeptisk till leveranstiden på fyra dagar, men jag blev glatt överraskad när, den fjärde dagen, smart packade, fantasifullt petade ut insidan med ett uppblåst gummiband, ringde brevbäraren på klockan och lämnade över vattenavhärdaren.Vid första anblicken och nu även efter en månads användning kan jag säga att kvaliteten i detta fall överstiger priset.Installationen är enkel, jag installerade den på ungefär en halvtimme med de två 1'' slangarna efter timmen. Menyn är inte densamma som i boken, uttrycken är konstiga och när jag såg mmol/ trodde jag att det frågade om min blodsockernivå. Det var därför en stjärna föll. Om vi lyckas övervinna detta, vilket säkert kommer att ta en halv dag köpte den och borrade min sida för en dag eller två, kommer vi garanterat att vara nöjda. Och sedan, efter en bra justering en gång, vi behöver inte fylla på med salt då och då.Jag kan bara rekommendera det.

Visa den ursprungliga recensionen

för 5 månader sedan Publicerad på Expondo Belgium

Bra vattenavhärdare

Bra och lågpris vattenavhärdare, enkel installation, holländsk manual finns på hemsidan, men det kan vara lite tydligare för en lekman, detta är omöjligt. Någon med erfarenhet kommer att reda ut det, men dra inte åt de flexibla slangarna för hårt, annars blir tätningarna defekta. Själva vattenavhärdaren är en mycket bra produkt för den lilla peng, jag kan definitivt rekommendera den. Bara för din information är anslutningarna för de flexibla slangarna 4/4.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter