Artikel: EX10280023

|

Modell: WIDS-24

Honungssil - Dubbelsil - Rostfritt stål - 24 cm

489,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Pålitlig – dubbel filtrering av honung
  • Universell – tack vare det utdragbara stödfästet
  • Lättskött – lätt att rengöra
  • Hållbar – tack vare högkvalitativt rostfritt stål
  • Hög kvalitet – tack vare noggrann bearbetning

PRODUKTBESKRIVNING

Honungssil i rostfritt stål med platt grovsikt och välvd finsil

För att få högkvalitativ honung måste den rengöras från vaxpartiklar, träsplitter från ramen eller delar av döda bin med hjälp av en honungssil innan den fylls. Honungssilen från Wiesenfield med en kombination av en platt grovsil och en böjd finsil är idealisk för en första filtrering direkt efter att honungen har slungats.

Den oumbärliga klassikern för biodlingar

Tack vare den dubbla konstruktionen av honungssilen, rinner produkten direkt från den grovmaskiga silen ner i den tätare innersilen under och kan fyllas i en tätt förseglingsbar behållare som förrenad honung. Med en diameter på 24 cm och tack vare det utdragbara stödfästet, kan dubbelsilen för honung användas för hinkar eller behållare från denna diameter och uppåt. Denna honungssil är tillverkad i rostfritt stål av hög kvalitet och är därför extra hygienisk och idealisk för bearbetning av livsmedel. Dessutom är rostfritt stål mycket enkelt att rengöra och imponerar med sin långa livslängd.

Anmärkning om användning: Både den finmaskiga samt den grovmaskiga kan täppas till under filtreringsprocessen. Om detta inträffar bör slungningen av honungen stoppas, silarna rengöras och sedan torkas innan bearbetningen kan fortsätta. Efter siktning bör honungen stå i några timmar så att de finaste partiklarna och luftbubblorna kan stiga till ytan av honungen. Slutligen kan det resulterande skummet lätt skummas av med en platt sked.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR