På rea

Artikel: EX10260238

|

Modell: STAR_MCAB_24

Förvaringsskåp - 1 fack - Grå/mörkgrå

3 490,00 kr 3 690,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidigt – skåp som kan användas i kontor, bibliotek eller i simhallar
  • Säkert – mekaniskt lås med två nycklar
  • Tåligt – lastkapacitet på upp till 100 kg, varav två hyllor som klarar 20 kg vardera
  • Luktfritt – ventilationshål säkerställer optimal luftcirkulation
  • Stabilt – robust konstruktion av 0,6 mm tjockt stål med epoxihartsbeläggning

PRODUKTBESKRIVNING

Det låsbara förvaringsskåpet för kontor, skola eller simhall

Det rymliga och låsbara förvaringsskåpet STAR_MCAB_24 från Fromm & Starck förvarar dina värdesaker säkert och tryggt bakom en robust och låsbar ståldörr, och smälter väl in i alla miljöer med sin diskreta grå färg.

Säkert och pålitligt – förvaringsskåpet från Fromm & Starck

Med dess solida konstruktion och det högkvalitativa mekaniska låset med två nycklar är detta förvaringsskåp perfekt för kontor, verkstäder och bibliotek, när man vill erbjuda möjligheten att låsa in sina värdesaker. På utsidan av dörren finns plats för en etikett och inuti skåpet finns en klädstång och en krok, varför detta förvaringsskåp låsbart är extra väl lämpat för förvaring av kläder. Skåpet är mycket rymligt, med ett innermått på 33 x 42,5 x 168 cm. Ventilationshålen inuti skåpen säkerställer optimal luftcirkulation.

Det grå omklädningsrumsskåpet i stål har en mörkgrå dörr och är belagd med slitstarkt epoxiharts, varför skåpet även är lämpligt för tuffare miljöer som en industrihall eller verkstad. Skåpet imponerar med en maximal lastkapacitet på 100 kg och de två hyllorna har en lastkapacitet på upp till 20 kg vardera.

Det 38 cm breda och 1,80 m höga och rymliga metallskåpet kan enkelt skruvas ihop och ställas upp med hjälp av den lättförståeliga bruksanvisningen. Plastfötterna säkerställer att skåpet står stadigt och skyddar samtidigt golvet från repor och andra skador.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR