Trustpilot
(11) recensioner

Bensindriven flismaskin - 6,5 HK - 80 mm

12 990,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10090080

|

Modell: HT-HECTOR 212T

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. tisdag 7 maj
5% rabatt vid minst 3 av samma vara 10% rabatt vid minst 5 av samma vara!
Fast pris
Pris per vara
Rabatt
12 990,00 kr
12 990,00 kr
0%
38 970,00 kr
12 340,50 kr
5%
64 950,00 kr
11 691,00 kr
10%
Utmärkande egenskaper
  • Kraftfull – 6,5 HK-motor med 3600 varv/minut strimlar grenar med en diameter på upp till 80 mm
  • Flexibel –tratten för utkast är justerbar i steg om 90°, sidoutkast är möjligt
  • Uthållig – 3,5 l bensintank och 0,6 l oljetank möjliggör oavbrutet arbete i mer än 2 timmar
  • Stabil – med stödelement som ser till att den robusta stålkonstruktionen står stadigt
  • Mobil – två stora, uppblåsbara hjul
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


3.9

Baserat på 11 recensioner

Sortera efter :

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Germany

Få något gjort!

Vi har en snabbväxande häck som är runt 100 m lång. Under loppet av några år har det samlats en enorm mängd klipp som jag nu successivt hackar upp. Förstöraren arbetar snabbt och strimlar allt utan ansträngning. En toppenhet! Det som också slår mig som positivt är att det är enkelt att byta positioner. Tydlig köprekommendation!

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Ireland

Flismaskin HT-Hector 212T

Väntade tre veckor på leverans vilket såklart var smack i mitten av coronaviruspandemin. Vid ankomsten var det en enkel montering av delar med nycklar som levererades för jobbet. Fyllde på motorolja, fyllde bensintanken, flishuggen startade vid första vridningen av nyckeln. Med en vikt på lite över 80 kg är den mycket manövrerbar för EN person. På 107Dba är det lite högt, så var det hörselkåpor och givetvis ögonskydd satte jag genast flishuggen igång. Den skickade mycket snabbt en stor mängd avskurna odlingar, häckar, häckar etc. från min trädgård till en mycket hanterbar massa av kompost/flis och naturligtvis bara en bråkdel av den ursprungliga volymen. Expondo hävdar att den klarar upp till 80 mm diameter. Har inte nått den diametern än men hittills har flishuggaren tagit sig an allt som matats in i den. Imponerande prestanda, rekommenderas!

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på ManoMano France

Mycket bra produkt

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Italy

Utmärkt dokumentförstörare

Jag kände inte till den här butiken, jag måste säga att jag var positivt imponerad av effektiviteten hos operatörerna, tillgängliga för alla problem. När det gäller produkten, till det här priset kan du inte hitta något med tändningen med nyckeln också som med pull, dessutom är produkten väldigt solid, vacker och hackar väldigt bra, jag rekommenderar den verkligen till alla som vill investera sina pengar i en professionell produkt.

Visa den ursprungliga recensionen

för 10 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

BÄSTA FLIPPER

Jag köpte nyligen denna flishugg från expondo. Beställningen var enkel, leveransen var snabb och enheten är TOPP. Förpackningen var förstklassig och monteringen var enkel. Strimlaren är kraftfull och kan enkelt dra in ännu större grenar med löv! Detta gör huggning roligt. :-)

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo France

Bra maskin

Efter montering utan svårighet gjorde jag ett test på små. Lagergrenar och större grenar på ca 5 cm poppel, bra arbete som motsvarar mina förväntningar.Syns senare på större mängder.

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på ManoMano France

Jag använde den och den motsvarade mina förväntningar. Material, lätt att montera. För grenar över 50 mm D, inga mirakel. Mycket nöjd med detta köp.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Amazon United Kingdom

Hillvert Hector 212T Trädgårdsflismaskin/Mulcher

Hillvert Hector 212T Trädgårdsflismaskin/Mulcher - levereras inom den utlovade tidsramen. Det här verkar vara en bra maskin och har utfört de uppgifter som krävs av den - strimling och mulching av stora mängder buskar och häckreduktioner tillsammans med de mindre lummiga sticklingarna. Minskning av 10 påsar med detritus till 2 på en eftermiddag. Den är av en vikt (cirka 80 kg) och konstruktion (luftfyllda däck) som gör den lätt att flytta dit den än behövs. Säkerhetsinstruktioner kom med maskinen, men väsentliga monterings- och driftsinstruktioner saknades från början i leveransen. Men när vi väl fick kontakt med den lämpliga expondoavdelningen var dessa lätt tillgängliga. Expondo var angelägna om att se till att den service vi fick från dem var tillfredsställande och när detta första problem hade åtgärdats var allt bra. De försäkrade oss om att monterings- och driftsinstruktioner i framtiden skulle inkluderas med varje försändelse. Vi är mycket nöjda med maskinen.

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Switzerland

Ganska bra gjort vid första anblicken

Enkel montering, välgjord och robust chassi. Fungerar bra på små grenar men klarar inte alls av att krossa grenar på 80 mm, från 40 mm stannar motorn redan och en gren på 50 mm stannar motorn! Inloppskanalens stänkskyddsplast är för styv och dåligt konstruerad! (byt med gummi och långa lister, effektivare! Lagersmörjnipplarna är dåligt placerade, speciellt på drivremsskyddssidan, rotera 90 grader för att placera smörjnipplarna horisontellt, lättare att smörja och bättre skydda!

Svar från

Vänligen meddela oss. Vi vill alltid hjälpa och förbättra, men för att göra det behöver vi ditt stöd för att förhindra att detta händer i framtiden. Tillsammans ska vi uppnå detta.
Visa den ursprungliga recensionen

för 7 månader sedan Publicerad på Expondo Finland

Det sämsta förvärvet i hela livet! Inget fungerar, och om det inte varar länge. Äcklig montering av defekta delar. Det är inte ens värt 5 euro. Jag kanske har sån tur, men det är ett faktum!

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter