Trustpilot
På rea
(1) recension

Flismaskin på släp - 15 hk - 100 mm

21 290,00 kr 23 240,76 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10090437

|

Modell: HT-HECTOR-120A

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
21 290,00 kr
3+
5%
20 225,50 kr
5+
10%
19 161,00 kr
10+
15%
18 096,50 kr
Utmärkande egenskaper
 • Mobil – lätt att transportera tack vare konstruktionen på en släpvagn med två stora, uppblåsbara hjul och en släpvagnskoppling
 • Kraftfull – bensinmotorn med 15 hk och en skärhastighet på 3600 varv/min strimlar grenar med en diameter på upp till 100 mm
 • Flexibel – justerbar tratt för utkast som ärriktad mot fronten, stor behållare säkerställer enkel fyllning
 • Uthållig – 6,5 l bensintank möjliggör oavbrutet arbete under 1 timme och 15 minuter
 • Stabil – stödben ser till att den robusta konstruktionen i stål står stabilt
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Strimla dina trädgårdsrester med hillverts flismaskin

Vill du beskära dina buskar, häckar eller träd? Funderar du på vart du ska göra av alla avklippta grenar och kvistar? hillverts flismaskin HT-HECTOR-120A erbjuder dig den optimala lösningen för dina trädgårdsbehov och minskar mängden ditt trädgårdsavfall med 70 till 80 %. Resultatet är idealiskt för kompostering eller täckning av bäddar för exempelvis pumpor, zucchini eller andra grödor.

Mobil kompostkvarn på en släpvagn

Tack vare den kraftfulla 4-taktsmotorn med 15 hk kan till och med grenar och häckavfall med en diameter på upp till 100 mm matas den stora i tratten och strimlas.  Du kan dessutom strimla löv eller blomrester snabbt och effektivt. För en bekväm arbetsställning är utmatningsrännan placerad mittemot matarrännan. Utloppet är justerbart, så att du enkelt kan samla det rivna materialet i en påse eller skottkärra.
Den effektiva bensinmotorn med 15 hk sätts på via ett startsnöre. Låt de ökade prestandavärdena med en skärhastighet på 3600 varv/min övertyga dig. Flismaskinen är särskilt kostnadseffektiv, med en förbrukning på 4,65 l/h. Totalt 6,5 l får plats i bränsletanken, så du kan arbeta med grenkvarnen oavbrutet i över 1 timme och 15 minuter.
Detta är en bensindriven flismaskin med en stabil stålkonstruktion, som är särskilt hållbar och robust och tål intensivt bruk under säsongen. Bladen i härdat stål arbetar precis lika tillförlitligt. För din säkerhet är flismaskinen utrustad med en start/stopp-brytare.

På den stabila vagnen med två stora, luftfyllda hjul kan du transportera denna professionella bensin-flismaskin snabbt och enkelt med hjälp av en dragkrok. För längre sträckor, använd dragkroken till din traktor. På destinationen, ställ flismaskinen säkert på de stödjande elementen.

Tips:

 • Använd ögonskydd och handskar vid flisning!
 • Var uppmärksam på utgångsrännan. Denna bör alltid hållas fri. Enheten kan täppas igen och få stopp om till exempel uppsamlingspåsen är full.
 • Det strimlade materialet bör inte överstiga en diameter på 100 mm!
 • Sträck aldrig in en hand eller annan kroppsdel i flismaskinen!

Reservdelar och service på ett och samma ställe!

 • Hos oss är service A och O. Det är därför vi fortsätter att erbjuda reservdelar till våra kunder i flera år efter köpet. Vid skador tar vår företagsverkstad hand om reparationen snabbt och enkelt enligt våra garantivillkor. När vi utvecklar våra märkesprodukter ställer vi de högsta kraven på kvalitet. För dig resulterar det i förstklassiga produkter som arbetar pålitligt under lång tid.


 • Kontakta gärna vår kompetenta kundtjänst om du behöver hjälp. Vårt kunniga serviceteam ger dig gärna råd och vägledning.
 • TEKNISKA DETALJER

  Betyg och recensioner


  5.0

  Baserat på 1 recension

  Sortera efter :

  för 11 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

  Bra och snabb service, utmärkt kvalitet på enheten - torra grenar 80-110 mm (furu, hassel) mumsade som en katt på en mus! Tack för en mycket lyckad transaktion 😀

  Visa den ursprungliga recensionen

  Hos oss

  är du i goda händer!

  Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

  Med förtroende från experter över hela världen
  mer än 16 års erfarenhet
  inom e-handel
  3 MILJONER
  kunder har köpt våra produkter