Trustpilot
Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Ogräsmaskin - 3000 W - 2790 varv/min - 68 cm - EU 5

8 990,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10090645

|

Modell: HT-YS-600

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
8 990,00 kr
3+
5%
8 540,50 kr
5+
10%
8 091,00 kr
10+
15%
7 641,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • intuitiv – lätt att använda med ett långt handtag
  • Mångsidig - tar bort skräp, smuts, lätt snö och eliminerar mossa och ogräs
  • kraftfull - borste med 12 plastborstar och 6 stålborstar roterar med snabba 2790 rpm
  • miljövänlig - tar bort vilda örter utan tillsats av kemikalier
  • Manövrerbar - tack vare 14" stora kullagrade hjul
  • säker – speciellt skyddskåpa överensstämmer med CE-standarder och möjliggör säker drift
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Kraftfull ogrässopare med hela 2790 rpm

Farväl till vilda örter – utan några kemikalier. Ta enkelt bort mossa och smuts med den manövrerbara hillvert ogrässoparen. Borsthuvudet på den bensindrivna maskinen roterar med 2790 rpm, vilket gör det lättare för dig att rengöra kullerstensuppfarter och trottoarer. Börja helt enkelt med kabeldragningen och styr den som en gräsklippare.

Manövrerbar på vägen med motorkvasten från hillvert

Grässoparen är särskilt manövrerbar tack vare sina 350 mm stora, kullagrade hjul. De 9 starka borstarna på motorborsten tar på ett tillförlitligt sätt bort mossa, vilda örter och ungt gräs från lederna. För att göra detta, gå lugnt med maskinen framför dig. Den elektriska injekteringsborsten tar också bort lätt snö, skräp och smuts från dina trottoarer. Borsten är mycket robust och hållbar. Om borsten blir kortare av slitage, sänk ner borsthuvudet lite. På så sätt berör alla trimgängor marken igen och rengör beläggningen på ett tillförlitligt sätt.

Den kraftfulla ogräsmaskinen med en slagvolym på 173 cm³ är extremt användarvänlig, så att du snabbt vänjer dig vid operationen. Du styr enheten med manuell körning. Det 96 cm långa handtaget är tillverkat av robust nylon och ligger bra i handen. Du arbetar även upprätt vilket avlastar dina axlar och rygg.

Den motoriserade ogräsborttagaren är av hög kvalitet och möjliggör säkert arbete. Ett plasthölje skyddar motorn och förhindrar att den skadas av flygande smutspartiklar. Motorn är även luftkyld för att förhindra överhettning.

Reservdelar och service från ett och samma ställe!

Hos oss är service A och O. Det är därför vi fortsätter att erbjuda reservdelar till våra kunder i flera år efter köpet. Vid skador tar vår företagsverkstad hand om reparationen snabbt och enkelt enligt våra garantivillkor. När vi utvecklar våra märkesprodukter ställer vi de högsta kraven på kvalitet. För dig resulterar det i förstklassiga produkter som arbetar pålitligt under lång tid.

Kontakta vår kompetenta kundtjänst om du behöver hjälp. Vårt kunniga serviceteam ger dig gärna råd och vägledning!

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


Sortera efter :

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter