Artikel: EX10061117

|

Modell: MSW-BPCT-21.2

Bromskolvsverktyg - 21 delar

469,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Praktisk – lämpad för enkel återställning av bromskolvar
  • Flexibel – spindel med höger- och vänstergänga
  • Universell – olika adapterstycken för nästan alla vanliga bilar
  • Praktisk – verktygslåda inkl. handtag för transport och förvaring
  • Slitstark – tack vare högkvalitativ bearbetning och robust stål

PRODUKTBESKRIVNING

Universellt bromskolvsverktyg för alla vanliga modeller

Bromskolvsverktyget MSW-BPCT-21.2 är en professionell verktygssats för reparation av bromskolvar från olika bilmärken. Både fram- och bakhjulsbromsarna kan bearbetas med detta set. Två gängade spindlar och olika adaptrar gör det enkelt att arbeta med olika bromsmodeller. Fordonsverktyget är lika lämpligt för professionella verkstäder som för entusiastiska hobbymekaniker.

Enkel återställning av stela kolvar med det universella bromskolvsverktyget

Återställningsverktyget för bromskolvar inkluderar ett antal olika adaptrar som kan användas för alla vanliga bromsmodeller tack vare sina olika former och storlekar. De 19 adaptrarna är markerade med bokstäver och siffror så att du enkelt kan hitta rätt redskap för fordonet som du arbetar med.

De T-formade handtagen på de två spindlarna säkerställer en stark och pålitlig anslutning till de enskilda adaptrarna under användning. Verktygssatsen innehåller både en högerroterande och en vänsterroterande gängad spindel - beroende på användningsområdet och personlig arbetsmetod. Båda rotationsspindlarna på bromskolvsverktyget är utrustade med ett praktiskt T-handtag, genom vilket den resulterande kraften överförs till bromskolvarna - respektive kolv kan därmed återställas enkelt och med liten ansträngning.

Samtliga verktygselement i denna verktygssats är tillverkade av stål och är därför idealiska för tryckintensivt arbete på fordonsbromsar. Materialet är extremt robust och motståndskraftigt och har endast en låg känslighet för hack. De enskilda verktygsdelarna förblir därmed permanent intakta och garanterar lång livslängd och hållbarhet.

Den kompletta verktygssatsen levereras i en praktisk verktygslåda, där varje verktygsdel har sitt eget urtag och kan därmed hittas snabbt och enkelt när du behöver det. Tack vare ett ergonomiskt format handtag kan verktygslådan enkelt transporteras.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR