Artikel: EX10061591

|

Modell: MSW-WOT-68

Mobil Spilloljevagn - 75 L - Handpump

3 390,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Effektiv – hög kapacitet på 75 L, med platt design
  • Enkel – Handpump möjliggör en flödeshastighet på upp till 20 L/min
  • Praktisk – täckgaller förhindrar föroreningar av oljan
  • Mobil – tack vare de fyra hjulen, varav två med bromsar
  • Hållbar – stålkonstruktion med pulverlack av hög kvalitet

PRODUKTBESKRIVNING

Minimal höjd med maximal kapacitet: Spilloljevagn med handpump

Med en låg höjd är spilloljevagnen MSW-WOT-68 perfekt för att tömma olja under en mängd olika fordon och där det är trångt. Tack vare den robusta designen med ett vikbart handtag och fyra hjul kan spilloljevagnen också användas för enkel transport eller för renlig fyllning av oljefat. De många användningsområdena gör spilloljevagnen från MSW:s verkstadsutrustning till ett oumbärligt hjälpmedel i varje bilverkstad.

Arbeta rent och effektivt med oljebyteverktygen från MSW

Spilloljevagnen garanterar rent och effektivt arbete. Tack vare den breda kanten minimeras stänk på golvet. Ett täckgaller förhindrar pålitligt oljan från att förorenas av smuts eller andra delar. Om spilloljevagnen fylls med upp till 75 L kan den tömmas snabbt och renligt med en flödeshastighet på 20 L/min via en handpump.

Spilloljevagnen är utrustad med ett vikbart handtag med en längd på 730 mm, samt fyra hjul varav två med bromsar. Vagnen är därför lätt att manövrera och ställa upp. Spilloljevagnen är också lämplig för renlig fyllning, enkel transport eller för säker förvaring av behållare med vätskor.

Professionella bilverktyg måste uppfylla de högsta kraven i det dagliga arbetet och övertyga med stabilitet och hållbarhet. Därför är spilloljevagnen tillverkad av robust stål med högkvalitativ pulverlackering. Detta material och det högkvalitativa utförandet garanterar många års användning även under tuffa förhållanden.

TEKNISKA DETALJER