Artikel: EX10061200

|

Modell: MSW-RT-4000

Rulltransportör - 400 kg - 300 cm - 30 rullar - Höjdjusterbar

15 490,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Fjädrande – hög lastkapacitet även för tunga varor upp till 400 kg
  • Effektiv – lång rulltransportör med 300 cm för jämn transport
  • Flexibel – optimal arbetshöjd tack vare höjdjusterbara fötter
  • Utbyggbar – flera rulltransportörer kan kombineras för långa avstånd
  • Hållbar – tack vare stabil stålkonstruktion

PRODUKTBESKRIVNING

Höjdsjusterbar rulltransportör med 30 rullar och 400 kg lastkapacitet

På rulltransportören MSW-RT-4000 från MSW kan du transportera en mängd olika föremål i en justerbar arbetshöjd. Tack vare dess stabila konstruktion är den idealiskt lämpad för verkstadsanläggningar, men fungerar också utmärkt för transport av paket eller tunga varor.

Fjädrande rulltransportör för dina behov

Rulltransportören är konstruerad med en lastkapacitet på upp till 400 kg, för transport av tunga föremål som glider säkert och bekvämt över rullarna utan att behöva använda stor kraft. Detta säkerställs av den robusta konstruktionen av järn, varigenom rullarna bevisar sin hållbarhet även vid kontinuerlig användning.

Med en längd på 300 cm kan föremål eller paket i olika storlekar enkelt transporteras på 30 kullager. För långa avstånd rekommenderas att kombinera flera rulltransportörer med varandra. På så sätt kan varor flyttas säkert och effektivt även i stora fabriker eller lager. Benen har separata justeringsalternativ som gör det möjligt för användaren att ändra transportbordets vinkel.

För att kompensera för ojämna golv eller för sluttande underlag kan rulltransportörens ben justeras steglöst i höjd mellan 89 och 97 cm. Sex ben säkerställer att enheten står säkert och halkfritt. Transportören kan också enkelt justeras till höjden på arbetsbänkar eller lastningsramper, så att föremål kan transporteras från en arbetsstation till nästa utan att behöva lyftas.

Om rulltransportören inte behövs tillfälligtvis kan benen enkelt tas bort. Detta möjliggör platsbesparande förvaring av enheten, och själva transportbandet kan dessutom demonteras och föras till en annan plats bekvämt och smidigt.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR