(2) Recensioner

Artikel: EX10061121

|

Modell: MSW-BJP-MB.2

Spindelledsavdragare - Mercedes-Benz (W220/W211/W230)

819,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Lämplig – speciellt utvecklad för Mercedes-Benz W220, W211 och W230
  • Mångsidig – möjliggör montering och demontering av kulhuvuden i olika storlekar
  • Omfattande – två presshuvuden (40, 54 mm) och tre tryckstycken (22, 33, 57 mm)
  • Hållbar – tillverkad av högkvalitativt stål
  • Mobil – verktygslåda med handtag

PRODUKTBESKRIVNING

Motståndskraftig spindelledsavdragare för Mercedes-Benz W220, W211 och W230

Med spindelledsavdragaren MSW-BJP-MB.2 ur MSW:s sortiment av hantverksbehov får du ett komplett verktyg för enkel och effektiv borttagning och montering av kulhuvuden i olika Mercedes bilmodeller. Spindelledsavdragaren är utformad för professionellt verkstadsarbete, men kan också användas som professionell utrustning av hobbymekaniker.

Okomplicerad demontering och montering med kulledsavdragaren från MSW

Det multifunktionella fordonsverktyget består av en tryckspindel, två presshuvuden med 40 och 54 mm och tre tryckstycken med 22, 33 och 57 mm. Detta möjliggör professionell demontering av ett brett utbud av kulhuvuden, styrknogar eller dragstångsändar från bilar av märket Mercedes-Benz, klass W220, W211 och W230. Den profilerade tryckskruven tillåter en stor öppningsvinkel och är speciellt konstruerad för sexkantsnycklar, som genererar det nödvändiga vridmomentet för att ta bort de inpressade kulledarna. Detta medför att kulhuvudena i olika system kan bytas enkelt och bekvämt.

Denna spindelledsavdragare erbjuder det enklaste och mest effektiva sättet att byta ut kulhuvuden i bilar. Demontering av en mängd olika kulhuvuden med andra kommersiellt tillgängliga verktyg kan både skada delar på bilen och användaren. Med verktygssatsen för kulledsavdragare från MSW är du dock alltid säkert skyddad mot skador.

Kulledsverktyget är tillverkat av robust stål vilket garanterar tåliga verktyg och lång hållbarhet, även vid stor ansträngning. Detta innebär att även komplicerade och svåra arbeten alltid kan utföras effektivt och säkert.

Alla enskilda delar av verktyget kommer i en praktisk och ergonomiskt utformad verktygslåda i plast med handtag. Verktygslådan har individuellt utformade urtag som säkerställer att du kan hitta verktygen snabbt och hålla god ordning i lådan

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.5

Baserat på 2 recensioner

08.02.2023

Brukte denne til å skifte nedre bærekule på min Mercedes E-klasse (W211). Alt virket som der skulle. Det ligger flere videoer på Youtube som viser hvordan man gjør jobben med dette verktøyet. Anbefaler å stå på løftebukk, og bruke muttertrekker. Men jeg skiftet ute på grusen med fastnøkkel og muskelkraft. ;)

08.02.2023