Takskjutport - set - 2375 x 2125 mm - vit

Artikelnr.: EX10060215 / Modell: GD2375-S white

Takskjutport - set - 2375 x 2125 mm - vit

 • Artikelnr.: EX10060215
 • Modell: GD2375-S white
 • I sortimentet sedan: 2018
 
 
 
7 300,80 SEK  

Priser inkl. moms och frakt*

Leveransklar, leveranstid ca 9 - 12 arbetsdagar

Takskjutport - set - 2375 x 2125 mm - vit

Highlights & nyckelfakta

Highlights

 • Utrymmesbesparande tack vare design
 • Värme- och ljudisolering tack vare isolerande polyuretanskikt
 • Skenor och gångjärn av galvaniserat stål
 • inklusive kedjedrivning och två fjärrkontroller
 • Strömsnål

Keyfacts

Takskjutport - set - 2375 x 2125 mm – vit

Garagedörrarna från MSW är den optimala lösningen för ditt garage. Med takskjutsporten GD2375-S White utnyttjar du utrymmet i ditt garage förnuftigt och effektivt. Porten består av stora enskilda element, även kallade sektioner. Dessa är förbundna med galvaniserade gångjärn. Takskjutsporten skyddar din bil mot inbrott och väder och vind.

Fyra sektioner - tillsammans är stark

 

Takskjutsporten har dimensionerna 2375 x 2125 mm och består av fyra individuella sektioner. Dessa är vardera 535 mm höga och 40 mm tjocka. När porten öppnas skjuts de enskilda sektionerna upp tack vare fjäderspänningen. Detta ger fördelen att porten öppnas utan att den svänger ut. Utrymmet i garaget används därför optimalt.

 

Garageportar utsätts för många olika påfrestningar under de olika årstiderna. Av denna anledning är det viktigt att använda stabila och robusta material. Plastpanelerna är förstärkta med galvaniserade stålplattor. Den skyddande ytbeläggningen förseglar panelerna och gör dem mycket slitstarka.

 

Detta följs av ett värme- och ljudisolerat skikt av polyuretan. Ingen värme smiter ut, utan håller sig i garaget, vilket sparar på dina elkostnader. Det skyddar också inredning och bil från fukt, vind, snö och UV-strålar.

Extra tätt – isolering av bästa kvalitet

 

För att bättre skydda från väder och vind har takskjutsporten slitstarka tätningar på sidorna och i nedre kanten. Tätningarna på sidan ger optimalt skydd och isolering. Förseglingen på garageportens undersida anpassar elastiskt till eventuella ojämnheter i golvet, vilket ger bästa möjliga skydd mot kyla, fukt och kalldrag.

 

Takskjutsporten har robusta skenor och gångjärn av galvaniserat stål. Tillsammans med hjul av hållbar plast garanteras lång livslängd även vid daglig användning. Eftersom rullarna arbetar med väldigt lite motstånd är porten väldigt tyst. Porten har kedjedrift, detta är extremt lätt i konstruktion och mycket hållbart och stabilt.

 

Täckplattor på gångjärn och sidopaneler minimerar risken för skador. Förutom hög säkerhet och skydd mot obehörig öppning av porten, läggs stor vikt vid modern design. Materialet ger ditt garage ett högkvalitativt utseende och takskjutsportens design passar alla typer av hus och garage.

Öppna och stäng på håll

 

Från upp till 30 meters avstånd kontrollerar du takskjutsporten bekvämt från bilen med en av de två fjärrkontrollerna som ingår. För att minimera oljud och buller vid öppning och stängning, har porten en soft-run-funktion. Denna mekanism förflyttar dörren med en kraft på 600 N och når en hastighet på 12 cm per sekund.

 

Takskjutsporten levereras med en kedjedrivning. Fördelen mot en remdrift är att en kedjedrivning med korrekt underhåll håller sig mycket längre. Kedjan kännetecknas också av ett högt motstånd mot temperaturförändringar.

 

Takskjutsporten har en funktion för att upptäcka hinder, även kallad auto-stop, som skyddar din bil, barn, husdjur eller förbipasserande. Om ett något finns i vägen, stoppas porten på mindre än en sekund. En integrerad LED-lampa som tänds när motorn är aktiverad, ger tillräckligt med ljus att man ska kunna ta sig ut och in ur garaget säkert. Motorn kännetecknas av låg energiförbrukning. Med 200 watt är den mycket ekonomisk och förbrukar mindre än 4 watt i standby-läge.

Tekniska detaljer

Modell
GD2375-S white
Artikelnummer
6215
Skick
Ny
Öppning
2375 x 2125 mm
Storlek panel
2425 x 2140 mm
Färg
Vit
Yta
Träfiber
Höjd panel
535 mm
Tjocklek panel
40 mm
Isolering
Polyuretan
Material skenor
Galvaniserat stål
Spänning
230 V / 50 Hz
Effekt
200 W
Stand-by-strömförbrukning
< 4 W
Dragkraft
600 N
Spänning motor
24 V
Hastighet
12 cm/s
Automatisk belysning
Parallellt med dörröppningen
Frekvens fjärrkontroll
433,92 MHz
Räckvidd fjärrkontroll
30 m
Antal fjärrkontroller
2
Auto-Stopp-Funktion
Ja
Mått (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Vikt
0 kg
Försändelsemått (LxBxH)
270 x 40 x 76 cm
Försändelsevikt
127,7 kg

Tilläggsinformation

Användning

content_coming_sonn

Leveransinnehåll

 • Takskjutsport GD2375-S white
 • Motor 600 N
 • 2 fjärrkontroller
 • Montagetillbehör
 • Bruksanvisning