Trustpilot

Verkstad och verktyg

På rea
Svetsvagn - 75 cm
Stamos Welding Group
(23)

Svetsvagn - 75 cm

Mått (LxBxH)
108 x 44 x 79 cm
1 490,00 kr 1 690,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT ca. 20/6

Hitta inspiration på expondos blogg!

Den hantverksutrustning vi har i vårt sortiment är särskilt utvecklad för professionell användning inom flera olika områden. Vår utrustning är tillverkad för att tåla tuff användning och rejäla tag. I vårt sortiment ingår flera olika verktyg, maskiner och annat inom området hantverksutrustning. Samtliga delar i utrustningen är tillverkade av mycket god kvalitet som tål frekvent arbete. Bekanta dig med vårt sortiment och beställ din nya utrustning till ditt hantverk redan idag!

Utrustning för rejält hantverk

Vår hantverksutrustning är designad för professionellt och industriellt bruk inom flera olika sektorer. Vi erbjuder utrustning från flera tillverkare som till exempel MSW. I vårt sortiment finns allt från svetsar till varmluftspistoler och flera olika sorters svetsbultar med olika diametrar och längder. I sortimentet finns också slipar av olika slag och skär du ofta i frigolit har vi även skärare som passar utmärkt för det.

All vår hantverksutrustning är tillverkad av bra material och den möter samtliga höga standarder för kvalitet och hållbarhet. Med vår utrustning behöver man aldrig oroa sig för att bilverktyg ska lägga av, eller för att avloppsrensare inte ska få ordentligt rent i rören. Våra produkter kommer från flera kända leverantörer. Detta gör att vi vågar utlova att varje verkstad kommer få användning av dessa hållbara och tåliga maskiner och verktyg. Behöver verkstaden nya elektriska verktyg för få bort skruvar och muttrar finns de här. Som arbetare behöver man aldrig känna sig osäker på att produkterna inte ska vara bra nog. Här erbjuds maskiner, vinschar och annan utrustning till hantverkare, arbetare och industrier inom flera sektorer till bra priser. Oavsett om du behöver en slip, en stark vinsch, borrar eller en vakuummaskin kan du vara säker på att finna det här. Allt tillverkat av allra högsta kvalitet och snabb levererat till verkstaden.

Hantverksutrustning som tål att användas

Vi kan erbjuda hantverksutrustning som fyller samtliga önskemål som kunderna har. Samtlig utrustning erbjuds till mycket konkurrenskraftigt och bra pris. På så vis är alla våra produkter möjliga att köpa in både för stora som små verkstäder som behöver pålitlig utrustning av bra kvalitet som inte går sönder i första taget.

Hantverksutrustning görs för flera olika ändamål. Beroende på vad man behöver finns det flera olika verktyg och maskiner att köpa. Med nytänkande och innovativa idéer har tillverkare av våra utrustningsdetaljer lyckats skapa produkter med hög tillfredsställelse av kundens behov. Genom en mycket effektiv tillverkningsprocess kan alla varors pris hållas lågt. Har du kanske blivit mer nyfiken på vår inredning för hantverk? Kolla igenom kategorin och hitta precis det du söker efter till din arbetsplats.

Oavsett vilken form av hantverksutrustning man söker efter kan man vara säker på att den finns hos oss på Expondo. Som en tillförlitlig partner genom hela inköpsprocessen fungerar företaget som så att kunden får fantastisk kundservice med en bra kunskap om de produkter som erbjuds.

Beställ din nya hantverksutrustning från oss redan idag. Med stor kunskap inom områden som restaurangutrustning kan du som beställer vara säker på att du alltid gör en mycket bra affär. Lägg din order av utrustning redan idag och få den gratis levererad till arbetsplatsen eller garageporten.