Trustpilot

Restaurangutrustning

Hitta inspiration på expondos blogg!

expondo – Specialisten för restaurangmaskiner och restaurangutrustning

Vi säljer restaurangutrustning för professionella användare redan sen 2007 och utvidgade nyss vår verksamhet även till den svenska marknaden. Vi planerar och tillverkar våra restaurangmaskiner med hög kompetens och lång erfarenhet och kan som resultat erbjuda högklassiga produkter för våra kunder till attraktiva priser. Hållbarhet och effektivitet är ett måste för en restaurangverksamhet, och med våra produkter kan du vara säker på att detarbetsuppgifterna inte försvåras av utrustningen. Tvärtom kan du lita på att vår restaurangutrustning stödjer dig och dina medarbetare i det dagliga arbetet! På köpet erbjuder vi dessutom gratis frakt till Sverige och naturligtvis även kostnadsfria returer ifall produkten inte skulle passa dina behov.

Även om vi erbjuder ett brett sortiment av restaurangmaskiner som innebär allting från professionella våffeljärn till rostfria väggskåp, finns det ett som kännetecknar alla våra produkter: hög kvalitet för ett lågt pris. Vår köksutrustning för din restaurang går igenom en strikt kvalitetskontroll och kan bevisligen användas även i de mest krävande restaurangmiljöerna. Dessutom garanterar vårt samarbete med tillverkarna att våra kunder kan njuta av förmånliga pris, vare det sig en förmånlig butiksvåg eller ett våffeljärn som du är ute efter! Du kan se hela vårt sortiment för restaurangutrustning här ovan, eller bläddra igenom vårt sortiment köksutrustning som lämpar sig för din restaurang genom att välja emellan olika kategorier i rullgardinsmenyn uppe på denna sida.

Spara pengar, tid och energi!

Genom att beställa restaurangutrustning från oss sparar du både pengar, tid och energi. P.g.a. vårt omfattande samarbete med tillverkarna kan vi erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser för våra högklassiga produkter. Även om priset spelar en stor roll då man köper utrustning för sitt kök eller sin grill, lönar det sig också att fundera på hållbarheten av produkterna. Att en dålig diskmaskin pajar mitt i den hektiska vardagen kan ha katastrofala följder för verksamheten och därmed bli rätt dyrt - vi rekommenderar absolut att du köper din utrustning från en tillförlitlig försäljare som expondo. Vi har blivit certifierade av flera oberoende aktörer och har en nästan tioårig erfarenhet från internetförsäljningen av restaurangutrustning.

Är du inte riktigt säker om dina behov, eller bläddrar du bara igenom sidan ifall du skulle råka hitta något intressant? Vi rekommenderar att du ögnar igenom alla kategorier inom restaurangutrustningen – det är ofta så att man inte riktigt vet vad man behöver förrän man ser det! Ta exemplet att laga hot dogs: visst går det att koka korvarna i en kastrull och värma brödet i en ugn, men för högsta effektivitet rekommenderar vi absolut att den professionella hot dog-kocken tar en titt på kategorin Varmkorv . Detta är såklart bara ett exempel – vi är säkra över att även andra än korvmakare kan få sina behov inom kategorin restaurangutrustning tillfredställda hos oss på expondo!