Artikel: EX10062061

|

Modell: MSW-WPW-150

Tvättmaskin för motordelar - 150 l

4 990,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Rymlig - stor 150 l kapacitet för upp till 90 l lösningsmedel
  • Effektiv - slutet tvättställssystem med integrerad pump
  • Kraftfull - en pumpkapacitet på 2,7-3,6 l/min tack vare dubbel pumpdrift och en tvättborste garanterar optimal rengöring
  • Säker - locket förblir öppet av sig självt och stängs automatiskt när det brinner
  • Praktisk - två bassänger för samtidig rengöring med olika lösningsmedel

PRODUKTBESKRIVNING

Rent och snyggt! Tvättmaskin för motordelar från MSW

För att motorn ska fortsätta att gå som smort ska du rengöra motordelarna innan du sätter tillbaka dem efter reparationen. Den mest effektiva och grundliga rengöringen görs i MSW:s tvättmaskin med två tvättbassänger! Du fyller rengöringsmedlet i det slutna systemet med badkar och pump och rengör även de mest vinklade motordelarna med en tvättborste, ända in i minsta skreva. Med ett vattenbaserat lösningsmedel kan du till och med ta bort inbränd olja och smuts grundligt och effektivt. Tack vare de två separata delarna kan du använda två olika lösningsmedel för olika motordelar samtidigt. På så sätt ser de nästan ut som nya efter en behandling!

I delrensaren rengör du effektivt små och stora motordelar.

Tvättmaskinen har en kapacitet på max. 150 l och är avsedd för upp till 90 l lösningsmedel. Täck åtkomsten till pumpen med lösningsmedel när du fyller på rengöringsmedlet. Det är först då som pumpen kan arbeta med full kapacitet. Pumpen arbetar med en flödeshastighet på 2,7-3,6 l/min, så du kan rengöra ytor som små springor med en kraftfull stråle. Du kan arbeta grundligare med tvättborsten, som du bekvämt kan föra på en slang och som ger förstklassiga resultat även i smala fogar.

Tvättstället står på fyra ben och har en bekväm arbetshöjd. Locket låses automatiskt när du öppnar det. På så sätt kan du alltid arbeta säkert och utan begränsningar. I en nödsituation, t.ex. vid en brand, stängs locket automatiskt. Överlag imponerar tvättstället med sin robusta stålkonstruktion. Du bör inte vara utan det i din verkstad!

TEKNISKA DETALJER