Artikel: EX10040054

|

Modell: LIVORNO WHITE

Frisörstol Livorno White

4 990,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Stabil stålkonstruktion
  • Förkromat, runt underrede med en halksäker gummiundersida
  • Bekvämt vadderad med slitstarkt skumgummi / Ergonomiskt formad sittplats
  • Lättskött stolklädsel av eco-läder / Justerbar i höjden med en bekväm hydraulpump
  • Höjd på nackstödet mellan 98 och 108 cm / Sitthöjd mellan 45 och 55 cm
  • Sits 360° vridbar / Ryggstöd och nackstöd justerbara

PRODUKTBESKRIVNING

Skapa en modern stil i din salong med Livorno frisörstol! Vitt passar till de flesta inredningsstilar och med modellen Livorno ligger du alltid riktigt, oavsett om du vill ha en stol som smälter in i omgivningen eller hellre letar efter en kraftfull accent som blickfång i salongen. Denna frisörstol övertygar både frisörer och kunder med maximal bekvämlighet och modern design, men även för kosmetiksalonger eller taueringskonstnärer är den en perfekt arbetsstol!

Livorno frisörstol från Physa består av en robust stålkonstruktion där sockeln är utrustad med en tjock gummiundersida som gör att stolen står stadigt och halksäkert. Den ergonomiska och stabila sittplatsen, med högkvalitativt skumgummi som vaddering och en behaglig konstläderyta, är bekväm att sitta i. Ytmaterialet är dessutom hygieniskt och enkelt att rengöra.

Sockeln är utrustad med en hydraulpump, med vilken sitthöjden på stolen kan justeras till mellan 45 och 55 cm. Ytterligare en spak förändrar lutningen på ryggstödet från en sittande till en bekväm, tillbakalutad position. Även nackstödet kan anpassas till kundens önskningar och justeras till mellan 98 och 108 cm.

Andra fördelar med Livorno frisörstol är det enkelt att hitta en bekväm arbetsposition eftersom den kan vridas 360°. Snygga detaljer av förkromad metall på sockeln och fotstödet förstärker både arbetsstolens eleganta och moderna design och säkerställer en lång hållbarhet.

TEKNISKA DETALJER