Artikel: EX10012810

|

Modell: RCAT-120/60-WS

Bord i rostfritt stål med hjul - 60 x 120 cm - bakstycke - 158 kg lastkapacitet - Royal Catering

3 490,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Tål hög belastning - hög bärförmåga på 158 kg tack vare stabil konstruktion
  • Rymlig - stor arbetsyta 60 x 120 cm och praktisk bricka
  • Hygieniskt - enkel och grundlig rengöring tack vare rostfritt stål och släta ytor samt 115 mm hög upphöjning för att skydda omgivningen från stänk av vatten och smuts.
  • Mobil - tack vare de 4 hjulen, varav 2 med parkeringsbroms
  • Enkel montering - inklusive monteringsmaterial och instruktioner

PRODUKTBESKRIVNING

Bord i rostfritt stål med hjul och generös förvaringsyta

Möbler i rostfritt stål är grunden för ett hygieniskt kök och en ren produktion av alla typer av livsmedel. Bordet i rostfritt stål med hjul från Royal Caterings cateringleveranser passar in i alla professionellt utrustade kök. Det har utformats speciellt för att uppfylla de höga kraven från cateringindustrin och dess tvåvåningsdesign ger ytterligare förvaringsutrymme. 4 hjul - varav 2 med bromsar - säkerställer rörlighet och flexibel användning av bordet.

Robust och tungt - arbetsbordet med hjul från Royal Catering övertygar med utmärkt kvalitet.

Arbetsytan på bordet i rostfritt stål är 60 x 120 cm och erbjuder gott om utrymme för ditt dagliga arbete på en höjd av 85 cm. En andra våning på 108 x 48 cm fungerar som ytterligare förvaringsutrymme. Den klarar upp till 60 kg och möjliggör välstrukturerat och tydligt arbete. Du kan också förvara större föremål på andra våningen tack vare den generösa höjden på 53 cm. Ett 115 mm högt upphöjt stativ skyddar omgivningen från vattenstänk och smuts.

Tack vare den enkla och snabba monteringen med hjälp av det medföljande monteringsmaterialet är arbetsbordet på hjul snabbt redo att användas. De solida, runda bordsbenen med en diameter på 48 mm stabiliserar och ökar den maximala bärförmågan. Detta är 158 kg för det mobila arbetsbordet.

Den högkvalitativa och exakta tillverkningen garanterar ytterligare stabilitet och säkerhet. Arbetsbordsrullarna är tillverkade av polerat rostfritt stål och imponerar med sin höga hållbarhet, långa livslängd och motståndskraft mot korrosion och mekaniska skador (t.ex. repor). Materialet kan rengöras enkelt och grundligt och erbjuder därför perfekta förutsättningar för hygieniskt arbete med livsmedel.

TEKNISKA DETALJER