Trustpilot
(7) recensioner

Bryggverk - 60 l - LCD

4 890,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10011524

|

Modell: RCBM-42N

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leveranstid ca 2-5 arbetsdagar
Utmärkande egenskaper
  • Stor kapacitet - 60 l behållare
  • Effektivitet - med en effekt på 3000 W
  • Mångsidighet - minneskapacitet på 9 program
  • Hållbarhet - höljet och behållarna av rostfritt stål
  • Användarvänlig - intuitiv LCD-kontrollpanel
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.4

Baserat på 7 recensioner

Sortera efter :

för 7 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Topp

Vi köpte först en billig bryggkanna från en konkurrent: 250 € i skrot av rostfritt stål som gick sönder efter att ha använts två gånger. Så vi investerade här och är helt nöjda. Pumpen, temperaturens noggrannhet, kvaliteten på utförandet, allt är bra. Priset är högt, men verkar motiverat.

Visa den ursprungliga recensionen

för 6 dagar sedan Publicerad på Expondo France

Belle maskin

En vacker maskin, lätt att använda.

Visa den ursprungliga recensionen

för 8 månader sedan Publicerad på Expondo Austria

Allt passar som förväntat

Visa den ursprungliga recensionen

för 25 dagar sedan Publicerad på Expondo Poland

Mycket bra kittel

Hittills har jag bryggt ca 100 bryggningar på en 40l RCBM 40N gryta, men jag bestämde mig för att köpa en större. Hittills har jag bryggt 3 bryggningar med den. Mycket bra prestanda. Överlag bra pris/kvalitetsförhållande, lätt att använda och snyggt utseende. Jag rekommenderar verkligen.

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 år sedan Publicerad på Expondo Germany

Bra pris

Bra pris prestanda. Jag har inga jämförelsealternativ med speidels Braumeister eller liknande system, men jag är helt enkelt övertygad om det. Jag har en liten kritik: beskrivningen anger en "intuitiv" pekskärm. Min bryggkokare har ingen beröring. Men det stör mig inte längre. Jag kanske bara beställde när jag bytte modell. Vidare avser de 9 programmen de 9 arbetsstegen som kan programmeras. Det är synd att det "sparade" går förlorat efter avstängning... De 60 literna (eller 62) avser hela mängden. Dvs ca 50/55L öl per brygd! Lite förvirrande. Men annars är rengöring, hantering, temperaturnoggrannhet på topp.

Svar från

Kära Stefan, tack så mycket för ditt meddelande och din feedback. Vi kommer att vidarebefordra den till vår produktledning. Vi är glada att du är mycket nöjd med produkten. Ha kul med det! Om du har några frågor hjälper vi dig gärna. Vänliga hälsningar, expondo kundtjänst
Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Netherlands

Prima brouwketel

Produkten är välgjord och fungerar korrekt. Vissa saker är av sämre kvalitet (sköljslang istället för rör för att pumpa runt vätskan och filterplattan sitter inte tätt på innerröret) Dessa billigare delar gör ingen skillnad för driften och för dessa pengar kan man effektivt få 50 till 55 liter ölbryggning eller 30 liter öl med dubbelmalt för öl med hög alkoholprocent.

Visa den ursprungliga recensionen

för 8 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Bräddröret var defekt första gången jag bryggde det. Röringången krossades.

Hej, bryggkokaren är helt fantastisk och förtjänar 5 stjärnor. Bräddröret vid rörinloppet var dock så deformerat att vätskan läckte ut. Därför kunde jag inte ge det 5 stjärnor. Bruksanvisningen lämnar också övrigt att önska. Det står hur man använder enheten, men tyvärr står det inte hur man monterar den. Tur att det finns YouTube, där du kan se hur de enskilda delarna är sammansatta.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter