Trustpilot
På rea
(6) recensioner

Bryggverk - 30 L - 2500 W

3 990,00 kr 5 390,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10010891

|

Modell: RCBM-40N

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Leverans ca. fredag 26 april
Utmärkande egenskaper
  • Komplett ölbryggningsset med manuell och automatisk drift, med upp till 9 justerbara program
  • Automatiskt läge och minnesfunktion perfekt för nybörjare
  • Användarvänlig LCD-skärm med pekplatta för inställning av temperatur, effekt och bryggtid
  • Kraftfullt värmeelement med 2500 W, som kan regleras exakt med 0,1 graders noggrannhet upp till 100 °C
  • Lätt att använda och underhålla, med avtagbar maltbehållare, cirkulationspump och tappkran och komponenter i rostfritt stål
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.3

Baserat på 6 recensioner

Sortera efter :

i fjol Publicerad på Expondo Poland

Jag är mycket nöjd med köpet.

Jämfört med traditionell mäskning i en kastrull på en brännare är bryggning i denna vattenkokare ett rent nöje. Bara bazookafiltret är ineffektivt, det blir snabbt igensatt och filtreringsmetoden efter hoppning bör modifieras, speciellt när man använder granulat. Jag rekommenderar produkten.

Svar från

Tack för din åsikt. En BRA idé är det vi gillar väldigt mycket! Vi kommer att ta en titt på det och göra vårt bästa för att implementera det!
Visa den ursprungliga recensionen

för 11 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Den gör vad den behöver göra!

Systemet är som i typiska Grainfather-pannor, bara billigare, jag ansåg det som min 8:e panna (och 1 i denna panna), men i manuellt läge, och jag var tvungen att vänja mig vid utrustningen för att kontrollera om den gjorde vad den skulle att göra, så på plussidan: - automatisk uppvärmning under en viss tid - magnetpumpen rör om sig själv, tack vare vilken en högre effektivitet av malt erhålls - efter uppvärmning är det lätt att ta ut malten till hyllan inuti panna och genom att hälla vatten avlägsnas resten av mäsken, vilket bara lämnar skalen - möjligheten till automatisk inställning av hela processen Nackdelar: - temperatursensorn visar 2 grader lägre (det är en konstant hög temperatur, så det är enkelt att justera och inte utgör ett problem) - ingen kylspiral ingår i setet (det krävs inte, men det förbättrar smaken på bryggningen) - bazookafiltret är för kort och täpps lätt till trots att de används påsar för granulerad humle , Jag var tvungen att hjälpa honom lite. Totalt betyg: Det är bra, du behöver inte stå vid det som du skulle göra i en gryta, röra om och kontrollera temperaturen, när jag väger nästa sats ställer jag in det automatiska läget och går och tittar på serier :)

Svar från

Tack för din positiva och uppmuntrande åsikt. Vi hoppas att vi även i framtiden ska kunna hjälpa dig att nå dina mål. Ha en bra dag!
Visa den ursprungliga recensionen

för 4 år sedan Publicerad på Expondo Germany

En mycket bra enhet till ett överkomligt pris

Ok, jag har bara använt enheten två gånger hittills, men den gjorde precis vad den skulle. Excellent! Eftersom jag från början hade några problem med enheten och sedan var tvungen att byta ut den kan jag också säga att supporten är felfri och vänlig. Allt som allt en väl avrundad affär. Jag ser redan fram emot fler bryggdagar eftersom den här enheten gör det mycket enklare och jag kan sedan testa den vidare. Men jag kan ändå säga att enheten är väl till mycket välgjord, pumpen går bra och temperaturen hålls.

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Automatisering av bryggprocessen från början till slut av vörtkokningen

Inledning Jag började brygga öl för privat bruk då och då i början av 2021. Registrering hos tullen För att göra detta registrerade jag först projektet hos tullen. 200 liter är skattefria för privat bruk i Tyskland. Du anmäler detta till ansvarig tullkontor.Motivation Jag startade detta med kruka och jäshink. Det är bra, men nu ville jag att det skulle vara bekvämare. Jag tittade på olika brygggrytor och valde denna vattenkokare Eftersom vi bara brygger för privata ändamål då och då räcker det med 30 liters versionen Förpackning Vattenkokaren kommer hem väldigt säkert packad. Vissa monteringsdelar som mäskröret är placerade upptill under locket. Här hittar du även bruksanvisningen (flerspråkig). Installationen är enkel.Teknisk Påfyllningsmängden i liter och gallon (US) är stämplad i vattenkokaren. Detta gör det enklare att fylla i vattnet på ett målinriktat sätt. Innerhinken som den förbrukade spannmålen finns i kan hängas i en ring i överkant med en roterande rörelse. Detta underlättar lautering.Vörten sugs ut i botten och kommer sedan ut i sidled i röret. Längst upp finns en ventil genom vilken flödet justeras. Vörten pumpas sedan via en slang genom ett hål i glaslocket och allt är ständigt i rörelse Vilka bryggsteg tar grytan över? Grytan tar över hela bryggprocessen från första uppvärmningen till slutet av vörtens kokning Programmeringsenheten används för processen. Här kan du spara 9 recept med 9 steg vardera. Recepten har siffror och du skriver ner i en lista vilket nummer som betyder vad. Alternativt kan du också brygga manuellt. Så fort moset är kokat signalerar maskinen automatiskt tillsats av humle.När vörtkokningen är klar läggs en kylslinga in i grytan. Vår har 10 slingor. Sedan kyls vörten ner till 30 grader till 20 grader på cirka 30 minuter med störst fyllnadsmängd.Nu låter du vörten rinna av genom kranen i jäshinken och jäsningen börjar.Så du har händerna fria och processen går automatiskt. Temperaturen kan justeras i steg om 0,1 C/F grad och värmeeffekten i steg om 100 W. Parametrarna du arbetar med är värmeeffekt, tid och temperatur. Styrningen fungerar väldigt precist och du får ett repetitivt bryggresultat Du behöver inte nödvändigtvis alltid fylla vattenkokaren full, du kan även brygga mindre mängder Uppföljningskostnader Utöver vattenkokaren behöver du en svalkande skopa. Vi har en humlepåse eller sil med 10 öglor och en diameter på 26 cm. Humlen tillsätter du här när du kokar moset. Detta sparar humleslammet i grytan och gör rengöringen enklare.Täck vid behov utsidan av grytan med en isolerande matta. Detta håller panntemperaturen mer konstant SlutsatsDu får ett bryggsystem hemma som kan brygga upp till 25 liter öl på en gång. Bryggprocessen är automatiserad fram till jäsning. Utförandet är mycket rent, allt är i perfekt ordning.

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Germany

Stor lättnad när man brygger öl

Inledning Jag började brygga öl då och då för privat bruk i början av 2021. Registrering hos tullen För att göra detta registrerade jag först projektet hos tullen. 200 liter är skattefria för privat bruk i Tyskland. Detta anmäler du till ansvarigt tullkontor. Motivation Jag började det här med en kruka och jäshink. Det är bra, men nu ville jag att det skulle vara bekvämare. Jag tittade på olika bryggkokare och bestämde mig för denna vattenkokare. Eftersom vi bara brygger då och då för privata ändamål räcker det med 30 liters versionen. Förpackning Vattenkokaren kommer hem mycket säkert förpackad. Vissa monteringsdelar som mäskröret är placerade upptill under locket. Bruksanvisningen (flerspråkig) finns också här. Monteringen är enkel. Teknisk information Vattenkokaren är stämplad med fyllnadsmängder i liter och gallon (US). Detta gör det lättare att fylla på vattnet på ett riktat sätt. Den inre hinken som den förbrukade spannmålet ligger i kan hängas i en ring i överkant genom att vrida den. Detta gör reningen lättare. Vörten sugs ut i botten och kommer sedan ut i sidled i röret. Längst upp finns en ventil genom vilken flödet justeras. Vörten pumpas sedan via en slang genom ett hål i glaslocket och allt är ständigt i rörelse. Vilka bryggsteg tar vattenkokaren över? Vattenkokaren tar över hela bryggprocessen från första uppvärmningen till slutet av vörtens kokning. Programmeringsenheten används för processen. Här kan du spara 9 recept med 9 steg vardera. Recepten har siffror och du skriver ner i en lista vilket nummer som betyder vad. Alternativt kan du också brygga manuellt. Maskinen signalerar automatiskt tillsats av humle när moset har kokat. När vörten har kokat färdigt sätts en kylslinga in i vattenkokaren. Vår har 10 slingor. Sedan kyls vörten ner till 30 grader till 20 grader på cirka 30 minuter med störst fyllnadsmängd. Nu dräneras vörten genom kranen ner i jäshinken och jäsningen börjar. Så dina händer är fria och processen körs automatiskt. Temperaturen kan justeras i steg om 0,1 C/F grad och värmeeffekten i steg om 100 W. Parametrarna du arbetar med är värmeeffekt, tid och temperatur. Styrningen fungerar väldigt exakt och du får ett repetitivt bryggresultat. Du behöver inte alltid fylla vattenkokaren full, du kan även brygga mindre mängder. Uppföljningskostnader Utöver pannan behöver du en kylskopa. Vi har en med 10 öglor och en diameter på 26 cm. Humlepåse eller sil. Humlen tillsätter du här när du kokar moset. Detta sparar humleslam i grytan och gör rengöringen enklare. Täck vid behov utsidan av pannan med en isoleringsmatta. Detta håller panntemperaturen mer konstant. Slutsats Du får ett bryggsystem hemma som kan brygga upp till 25 liter öl på en gång. Bryggprocessen är automatiserad fram till jäsning. Utförandet är mycket rent, allt är i perfekt ordning.

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Expondo France

Bränd tankbottenpackning

Maskinen är av bra kvalitet men efter min första bryggning brann packningen i botten av tanken. Jag kan inte längre använda tanken utan denna tätning och jag vet inte var jag kan hitta en. Snälla hjälp mig!

Svar från

Tack för att du kontaktar oss. Vi vill hjälpa dig och förbättrar oss hela tiden, men vi vill gärna ha din hjälp för att förhindra att ditt problem återkommer i framtiden. Tillsammans kommer vi att nå dit.
Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter