Trustpilot
Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Chafing dish - Rund - Royal Catering - 5,8 L - 1 bränslecell - Visningsfönster

1 890,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10012411

|

Modell: RCCD-RT15_6L

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
1 890,00 kr
3+
5%
1 795,50 kr
5+
10%
1 701,00 kr
10+
15%
1 606,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • Mångsidig – för varmhållning av olika rätter
  • Färsk – ingen vidbränning av maten tack vare vattenbadet
  • Effektiv – tack vare utmärkt värmefördelning håller maten sig varm länge
  • Säker – fast förankrad hållare för bränslebehållare
  • Enkel – lätt att rengöra och använda
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Servera mycket mat med en chafing dish av rostfritt stål

En högkvalitativ chafing dish från Royal Catering kommer alltid väl till hands när soppor, grytor eller andra delikatesser behöver hållas varma, t.ex. på hotellbuffén, i restaurangen eller vid konferenslunchen. Chafing dishen är tillverkad av smakneutralt rostfritt stål och är perfekt för att hålla stora mängder mat vid rätt temperatur och presentera det på ett aptitligt sätt.

Mobil chafing dish för varmhållning av soppor, grytor och liknande

Tack vare dess eleganta design och storlek är denna chafing dish ett riktigt blickfång och gör dina gäster nyfikna på dess läckra innehåll. Tack vare en kapacitet på 5,8 L kan du använda den här chafing dishen för att servera många gäster samtidigt vid stora evenemang. Det enkelt borttagbara värmekärlet med en diameter på Φ 390 x 65 mm underlättar vid påfyllning av nykokt soppa, sås, chili con carne eller grönsaksgryta direkt vid spisen.
Denna chafing dish är tillverkad av slitstarkt och reptåligt rostfritt stål, härdat glas och uppfyller de höga hygienkraven inom restaurangbranschen. Den har också ett värmebeständigt cool-touch-handtag som gör att du kan använda det utan att bli bränd. Det värmeisolerande locket har ett glasfönster så att man se maten utan att behöva öppna chafing dishen. Locket kan enkelt fällas upp för servering av maten.
Denna chafing dish är enkel och flexibel att använda, eftersom det inte krävs någon strömanslutning. Bränslebehållaren är lättåtkomlig och kan fyllas med eldpasta. Bränslebehållaren har ett lock för enkel släckning av lågan och är utformade med hög säkerhet i åtanke. Eldpastan placeras centralt och säkert under botten på den Φ 440 x 85 mm stora vattenbehållaren. Den selektiva och ekonomiska uppvärmningen av den tunnväggiga behållaren garanterar optimal värmefördelning, vilket håller dina rätter varma och färska i flera timmar. Vattnet fungerar även som en idealisk buffert så att maten inuti chafing dishen varken bränns eller blir överkokt. En annan fördel med vattenbadet är att även när bränslets låga har slocknat, så fortsätter det varma vattnet att hålla maten varm under en tid.
Efter användning är det enkelt att demontera, rengöra och ställa undan enheten för förvaring.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


Sortera efter :

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter