Trustpilot

Chafing Dish

Hitta inspiration på expondos blogg!

Letar du efter högkvalitativa redskap för att hålla maträtter varma under längre tider för ditt proffskök eller matsal? Grattis - då har du hittat precis rätt!. Expondo erbjuder högkvalitativa chafing dish av rostfritt stål med en GN-behållare, som passar utmärkt för områdena gastronomi och catering. Är du intresserad av annan utrustning som hjälper till att hålla maten varm vid serveringstillfället? Isåfall bör du kika på våra värmeplattor. I vår webbshop hittar du ett brett sortiment professionell utrustning till din restaurang, för att förenkla de vardagsutmaningar som ständigt uppstår i restaurangmiljöer. Våra högkvalitativa chafing dishes passar perfekt dels för professionell användning och dels hemma i köket vid stora familjemiddagar!

Chafing Dish från Royal Catering

Ta gärna en närmare titt på våra chafing dish som gör ett utmärkt jobb och passar för flera tillfällen och behov, exempelvis på fester, bufféer eller bruncher. Med en elektrisk behållare som värmer mat kan du servera dina gäster varma rätter, samtidigt som du kan presentera maträtterna på ett aptitretande sätt.

Vi erbjuder olika chafing dish med 900-1600 W och 65 mm till 100 mm djup. Med de olika temperaturnivåerna kan du ställa in temperaturen på vattenbadet beroende på vad för maträtt som ska värmas upp. Värmebryggor med ställning kan också tänkas behöva i ett proffskök där presentation av maträtter är viktigt.

Precis som andra köksredskap hos oss, är en chafing dish mycket enkel att rengöra. Det behövs endast varmvatten efter användningen. Du garanteras en stabil chafing dish som passar utmärkt i professionella cateringföretag, i gastronomibranschen eller hemma ifall man har behov av det. Våra chafing dishes är mycket enkla att använda. Vatten fylls på i värmebehållarens hölje och fungerar som ett vattenbad som håller maträtterna i behållaren varma på ett skonsamt sätt med hög effektivitet. Vattentemperaturen kan justeras i hela åtta olika nivåer mellan 30-90 °C.

Serveringen av maten blir enkel och smidig med en chafing dish från Royal Catering, som är lätt att hantera och hålla ren för att kunna hålla god hygien. Du kan exempelvis hålla gratänger, pajer eller köttbullar till buffén varma med hjälp av en chafing dish. De är robusta och snygga på samma gång, och ser riktigt proffsiga ut i ditt kök och imponerar både gäster och servicepersonal.

Expondo – restaurangutrustning för alla

I vår onlineshop hittar du all möjlig slags utrustning till restaurangkök, för alla behov och tillfällen. I områden där man kan tänkas behöva en chafing dish kan det även vara nödvändigt med en juicedispenser där dryck kan förvaras vid bufféer, eller varför inte en müslidispenser för frukostbufféer för extra professionell service i hotell- och restaurangmilljöer. Kakaodispenser kan också vara en bra hjälp vid förberedning av frukostbuffeér och bruncher och passar bra för alla sorters varma drycker.

Våra produkter uppfyller alla EU-riktlinjer och eftersom att restaurangutrustning är en stor investering som ska hålla länge, erbjuder vi våra kunder det bästa, hållbara alternativen som samtidigt kan införskaffas till förmånliga priser. Självklart är även våra podukter genomtestade och har expondokvalitet! Vårt utbud är perfekt till dig som vill ha hög kvalitet för pengarna. Alla priser hos oss inkluderar moms och frakt till Sverige, så gå in på vår onlineshop och beställ din chafing dish redan idag!