Artikel: EX10012229

|

Modell: RCDW-03

Diskmaskin - 40 x 40 cm - Royal Catering - Fristående

16 999,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Snabb – upp till 30 korgar i timmen
  • Kvalitativ – högkvalitativt hölje av rostfritt stål och noggrant utförande
  • Kraftfull – mycket kraft med 2900 W
  • Sparsam – endast 1.5 l vattenförbrukning per diskomgång
  • Effektiv – absolut rengörning tack vare en maximal disktemperatur på 92 °C

PRODUKTBESKRIVNING

Diskmaskin för rent porslin och glas på din restaurang!

Har du en restaurang, ett gatukök eller annan liknande verksamhet? Är du trött på att porslin och bestick inte blir tillräckligt rena? Säg adjö till smutsiga köksredskap med diskmaskinen RCDW-03 från Royal Catering! Maskinen är högeffektiv, kraftfull och har en lång livslängd. Matrester och smuts har ingen chans mot den högkvalitativa diskmaskinen från Royal Catering!

En fristående diskmaskin med både prestanda och precision!

Restaurangdiskmaskinen har en sammanlagd kraft på 2900 W och klarar därför av upp till 30 laster med smutsig disk i timmen. Varje last har en volym på 17 l, så att du snabbt får rent smutsig disk utan problem.

Tack vare en maximal disktemperatur på 92 °C klarar diskmaskinen även av att få bort envis smuts och matrester. Samtidigt är rostfri diskmaskin en med sin vattenförbrukning på endast 1.5 per diskomgång extremt sparsam.

Diskmaskinens hölje består av högkvalitativt och välarbetat rostfritt stål, som är extremt lättskött och har en lång livslängd. Restaurangdiskmaskinen har skyddsklass IPX4, en nätingångsström på 12,7 A och en driftsspänning på 230 V. Driftsvolymen ligger på {{Acoustic_pressure_level}} dB.

Obs: Enheten levereras utan nätkontakt!

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR